Terhes vagyok? Ha a pasim a bugyimon keresztül elégített ki?
Már bocsi,de olyan viccesek ezek a kérdések,még ha tapasztalatlan vagy is!Ilyenkor azt tanácsolom,hogy olvasgass,tanulj,aztán szexelj.Nekem is 15 és 16 évesek a lányaim,felvilágositottam őket és ilyen butaságokat tapasztalatlanul se kérdeznének.Jó lenne,ha ilyen fiatalon,ha már szexeltek,hisz az nem bűn,de tiszában lennétek 1-2 kérdéssel!Vagyis,inkább nem is a fiatalokat hibáztatom ezekért a kérdésekért,inkább a szüleiket,hogy idejekorán miért nem világositják fel gyermekeiket bizonyos dolgokról!Még igy is becsúszik néha egy kis hiba,de minden megbocsájtható,csak az emberi nemtörődések nem!Bocsi,ha hosszú voltam!Emberek!Vigyázzatok a fiatalságra,mert ők lesznek a jövő!
Ezt nem egy vén banya irta!
Én ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy ép észben (nálam legalábbis) a „pasi” 25 év felett kezdődik, alatta inkább „kölyökfütyinek” nevezném az illető döngölgetőt. De ha neked „pasid” van, akkor korban is egy érettebb csávóra gondolnék, aki nem kezd ennyire kislányokkal, mint amilyen te vagy. Bocsi, ha irritál a megnevezés, de legközelebb inkább nevezd „barátomnak, kedvesemnek”. A férfi nem itt kezdődik.
De válaszolva a kérdésedre nem, nem lehetsz terhes
Jaj,ezek a kerdesek.....
Olyan mint a tegnapi:"Nadragon keresztul teherbe lehet esni?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!