Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok? Ha a pasim a...

Terhes vagyok? Ha a pasim a bugyimon keresztül elégített ki?

Figyelt kérdés
Mert elég tapasztalatlan vagyok... és kíváncsi lennék a véleményetekre! A napokban kellett volna h megjöjjön de még nem jött meg ... és nagyon görcsöl a hasam ... Ez minek a jele?
2009. márc. 31. 13:13
 1/10 anonim válasza:
100%
Ha nem tette be neked akkor nem lehetsz terhes.Bugyin keresztül nem tud teherbe ejteni.
2009. márc. 31. 13:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
annak a jele, hogy meg fog jönni.
2009. márc. 31. 13:23
 3/10 anonim ***** válasza:

Már bocsi,de olyan viccesek ezek a kérdések,még ha tapasztalatlan vagy is!Ilyenkor azt tanácsolom,hogy olvasgass,tanulj,aztán szexelj.Nekem is 15 és 16 évesek a lányaim,felvilágositottam őket és ilyen butaságokat tapasztalatlanul se kérdeznének.Jó lenne,ha ilyen fiatalon,ha már szexeltek,hisz az nem bűn,de tiszában lennétek 1-2 kérdéssel!Vagyis,inkább nem is a fiatalokat hibáztatom ezekért a kérdésekért,inkább a szüleiket,hogy idejekorán miért nem világositják fel gyermekeiket bizonyos dolgokról!Még igy is becsúszik néha egy kis hiba,de minden megbocsájtható,csak az emberi nemtörődések nem!Bocsi,ha hosszú voltam!Emberek!Vigyázzatok a fiatalságra,mert ők lesznek a jövő!

Ezt nem egy vén banya irta!

2009. márc. 31. 14:07
 4/10 anonim ***** válasza:
55%

Én ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy ép észben (nálam legalábbis) a „pasi” 25 év felett kezdődik, alatta inkább „kölyökfütyinek” nevezném az illető döngölgetőt. De ha neked „pasid” van, akkor korban is egy érettebb csávóra gondolnék, aki nem kezd ennyire kislányokkal, mint amilyen te vagy. Bocsi, ha irritál a megnevezés, de legközelebb inkább nevezd „barátomnak, kedvesemnek”. A férfi nem itt kezdődik.

De válaszolva a kérdésedre nem, nem lehetsz terhes

2009. márc. 31. 14:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem lehetsz terhes. Légyszi írd már ki, hogy hány éves vagy! "Pasizni" tudsz, de a biológiával nem vagy tisztában?
2009. márc. 31. 15:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha bugyin keresztül úgy elégített ki, hogy odatette a farkát, és átszakította vele a bugyit, akkor lehet. Egyébként meg hülye kérdés..és nem ez az egyetlen.
2009. márc. 31. 16:37
 7/10 anonim ***** válasza:
Na,mi a helyzet?A korodat nem irod ki?Kiváncsiak lennénk!
2009. márc. 31. 16:45
 8/10 anonim ***** válasza:

Jaj,ezek a kerdesek.....

Olyan mint a tegnapi:"Nadragon keresztul teherbe lehet esni?"

2009. márc. 31. 18:11
 9/10 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok ...
2009. ápr. 2. 13:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Szia!Rendes vagy,hogy megirtad a korodat.Ha valamit tudni szeretnél és nincs kivel megbeszéld,irj csak ide kérdéseket és majd segitünk neked!De ne utólag,hanem még előtte!
2009. ápr. 3. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!