Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van esélyem? Tegnap kaptam...

Van esélyem? Tegnap kaptam tüszőrepesztő choragon injekciót.

Figyelt kérdés
Vasárnap óta szedem a duphastont,tegnap megvolt a szuri,össze is bújtunk a férjemmel.Ma viszont napokra elutazik a párom ,nemtudunk együtt lenni! Igy mennyi az esélyem a babára?
2009. márc. 31. 11:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A tüszőrepi 24 órán belül megrepeszti a tüszőt.Tehát a tegnapi spermák még ficánkolnak benned, de azért ma még utazás előtt egy gyors menet?! Utánna elutazhat mert addig úgyis megtörtént aminek meg kellett történnie.
2009. márc. 31. 12:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!Megkérdezhetem,hogy ezt a szurit mikor szokták adni?Hanyadik napon?Mert a doki valami szurit ad nekem jövő hétfőn,ha nem lesz peteérésem addíg,most van a 15.napom.

Bocsánat,hogy kérdéssel válaszoltam!

2009. márc. 31. 13:05
 3/5 anonim ***** válasza:
A tüszőrepit a várható ovuláció előtt adják 1 nappal, általában,ill. uh-on nézi a doki a tüszőket és amikor úgy itéli meg akkor beadja.
2009. márc. 31. 13:16
 4/5 anonim ***** válasza:
A tüszőrepi 306 óra múlva repeszt többnyire... Én is kaptam.
2009. ápr. 17. 11:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Azaz 36.:)
2009. ápr. 17. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!