Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akik 5-re nem várjátok mik a...

Akik 5-re nem várjátok mik a tünetek? Én néha szédülök meg egy kicsit fájnak a melleim de ilyen már volt máskor is.

Figyelt kérdés
2009. márc. 31. 09:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szia! Én 2-ra nem várom,kér napja szédelgek,és fehér folyásom van.Meg egy kicsit émelygek reggelente.
2009. márc. 31. 09:21
 2/14 A kérdező kommentje:
émelyegni én is szoktam de lehet,hogy ezt csak bebeszélem.és puffadt néha a hasam.
2009. márc. 31. 09:28
 3/14 anonim ***** válasza:
Első vagyok,puffadt én is voltam,de elmúlt.Ami egy kis bizakodásra ad okot,az az ,hogy ilyenkor már vizes folyásom szokott lenni,nem ez a fehér,krémes.
2009. márc. 31. 09:36
 4/14 anonim ***** válasza:

hello!

én 5-re nem várom.. a hőm 3 tizeddel magasabban van, de ez semmit nem jelent..

Melleim sem fájnak az előző kettő gyermekemnél sem fájt ilyen korán..

kicsit bővebb a hüvelyváladékom ami ugyanúgy jelezhet mensit. eddig száraz volt ahogy a normális ciklusnál is tojásfehérje váladékot szárazság követi, majd pedig nedvesebb időszak..

Talán lehangoló vagyok, de mi a 7.hónapot tapossuk ezzel a projekttel,és most nem bízom abban hogy sikerült.

Az ébredési hő az utsó pillanatban sőt a miki első napján is leeshet.

Még korai lenne bármit is találgatni.Mindenkinek nyugalom, türelem mert a stresszhormon is sokat ronthat a dolgon.Egyébként tiszta szívből drukkolok minden babatervezőnek mert a világ legcsodásabb dolgára vállalkoztok!!ja bocs! vállalkozunk!!

2009. márc. 31. 10:07
 5/14 anonim ***** válasza:
Szia, én is 5.re nem várom. Semmi tünet, tegnapig szinte folyamatosan szúrkált az alhasam, de ma már nem. Mellem feszül picit, de ez sajna lehet mensti előjel is. És tegnap óta enyhe fehéres folyásom van. Ti mikor teszteltek majd?
2009. márc. 31. 10:15
 6/14 anonim ***** válasza:
Utsó vagyok, lehagytam a puffadást, az nálam is van.
2009. márc. 31. 10:17
 7/14 A kérdező kommentje:
én 10-ig várok ha addig nem jönn meg csak akkor fogok tesztelni!
2009. márc. 31. 10:17
 8/14 anonim ***** válasza:
Szia! Én 4.-ére nem váom! Nekem a hónap elején csak 2 napig volt meg, azóta a hőm is 37.2 folyamatosan. Mindenki aki írt azt írja hogy Baba van a dologban, aminek nagyon örülnénk, mert már 8 hónapja próbálkozunk és semmi! Néha szédülök, este többször volt már hányingerem, a hasam is puffadt elég sokszor mostanában de nem tudom mire vélni a dolgot!
2009. márc. 31. 10:22
 9/14 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én 2-3-ra nem várom, és azon kívül, hogy ebben a hónapban sok furcsa szurkálást éreztem a pé utáni időszaban (még ma is!), nincs tünetem... Ez jó is és rossz jel is lehet...:( Január óta próbálkozunk, nagyon szeretnénk már a lurkót. Tesztem a fiókban lapul de vasárnapnál előbb nem veszem elő, minek is, hiszen annál biztosabb jel nincs, mintha nem jön meg, nemde?:)
2009. márc. 31. 11:26
 10/14 anonim ***** válasza:
Én vagyok a lehangolós válaszoló.. mára 37 lett a hőm, de még mindig kételkedek.. ha nem jön meg mikor tesztelek? nemtom.. asszem várok vele..29 napos ciklusnál asszem a 33. napon tesztelek majd.. a másik kettőnél is akkor teszteltem....Nagyon nagyon drukkolok mindannyiunknak!!! Közeledik az 5.-e!!:)
2009. ápr. 1. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!