Volt-e már valakinek ugy, hogy a ciklus.hu behuzta a pé napját, de az ovuteszt csak3-5 nap mulva lett pozitiv, ez mitöl van, lehetséges 2 pé egy honapban?
Figyelt kérdés
2009. márc. 30. 19:26
1/3 anonim válasza:
Mert a ciklus.hu nem vesz figyelembe semmiféle pé-s jelet, vagy teszt eredményt, egyszrűen csak számol egy átlagot és kész. Nekem vagy két hónapja eltolódott a pé-m 14-15 napról 18-19-re. A teszt is akkor mutatott a nyálka is stimmelt a hő is akkor emelkedett a program meg bejelölte nekem ugyanúgy a 15. napra mint addig. Nem túl jó, a fertility sokkal jobb, csak az angol.
2/3 anonim válasza:
Persze, nekem is később volt a pé-m, mint ahova behúzta. Ovuteszt szerint számolj, ne törődj a vonallal! Sőtt, mikor meg kellett volna jönnie és pozitívat teszteltem arra a napra már a következő pé-t rakta. :)
3/3 anonim válasza:
Nekem mindig van egy-két nap eltérés ahhoz képest, ahova behúzza. A fertility-n szinte mindig jól jelöli. Az ovutesztre hagyatkozz, és figyeld a folyásodat.Amíg tojásfehérje szerű, érdemes próbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!