Ki nem várja április 7. re? Tünetek?
Figyelt kérdés
2009. márc. 30. 19:21
1/7 anonim válasza:
Én 10re nem várom, de most még tüneteket sem várok :-))) majd, ha elmaradt, akkor kezdek babára gondolni!
2/7 anonim válasza:
Szió nekem akkor lesz a szülinapom és babót kértem a páromtól bár már egy ideje próbálkozunk. és szintén akkorra nem várom semmi jel mééég..de remélem nemsokára lesz
+-at mindenkinek
3/7 anonim válasza:
Sziaszztok!Én is 10.-re nem várom:)tegnap óta nagyon szúr a hasam,de semmi több.
Majd meglátjuk...Sok sikert mindenkinek!:)
4/7 anonim válasza:
Első vagyok:tegnap nekem is nagyon szurkált a hasam, ráadásul 10 napon volt ovulációm, nem 14. Ez tuti... na de türelmesen (?) várok...
5/7 anonim válasza:
Szia! 9-ére nem várom. Ma kezdett görcsölgetni a hasam, előtte semmi. A múlt hónapban is csak egy héttel a nemvárt előtt kezdődtek a tünetek, annak pozitív teszt, aztán mensi lett a vége :-(
6/7 anonim válasza:
Sziasztok, én 9-re nem várom, tünet még semmi, de ilyenkor még nem is kell. Az egyedüli, amit tapasztalok, és ami szokatlan, h a pé-t követő naptól iszonyatosan érzékenyek a mellbimbóim, szegény páromat se engedem hozzányúlni. De ennek még a terhességhez vajmi kevés köze lehet.. Drukk mindannyiunknak, majd írjatok kivel miújság!
Lili
7/7 anonim válasza:
Sziasztok! Én 10-re nem várom. Nagyon szeretnénk még egy babát!! A kisfiam is nagyon várja a kistesót:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!