Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Talán most sikerült? (görbém...

Talán most sikerült? (görbém lent)

Figyelt kérdés
[link]
2011. júl. 9. 11:57
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
most olvastam vissza,h 20-án peteérésem volt vagy ovum?mert a kettő nem ugyanaz :)
2011. júl. 9. 22:51
 12/19 anonim ***** válasza:

a peteérés az előtte lévő folyamat neve, az ovuláció (tüszőrepedés pedig gyorsan megtörténik), erre értette mindenki a 20.-át

most a nyálka és a hő ellentmond egymásnak, nem tudom melyiknek lehet jobban hinni

2011. júl. 9. 22:55
 13/19 A kérdező kommentje:
hmmm..:)akkor a peteérés (miközben megérik a tüszőben) és az ovu (amikor kiszabadul a tüszőből a petesejt)között mennyi idő van?
2011. júl. 9. 23:21
 14/19 anonim ***** válasza:
Semennyi, a peteérés egy folyamat, amikor a tüsző elér egy bizonyos méretet, megreped és kiszabadul az érett petesejt, ez az ovuláció. Egészen az ovulációig peteérésről beszélünk, ami a ciklus első napjaiban kezdődik.
2011. júl. 9. 23:41
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!Csak annyit nem értek még,h a görbén miből látszik,h tényleg volt ovum?Azért a kérdés,mert szinte csak most kezdtem használni a ciklus.hu-t,és úgymond hőmérőzni is.Mert akkor leesett a hő ott 20-a táján azért?
2011. júl. 10. 10:24
 16/19 anonim ***** válasza:
Mert a 20. napon kezdett emelkedni. Ti meg azt az időszakot végigakcióztátok. (Te mázlista! :D Én azalatt a páromat sem nagyon láttam ) Ezt ajánlom neked: [link]
2011. júl. 10. 10:30
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Azt hiszem nagyjából értek mindent.Az meg,h mázlista vagyok nemsokára kiderül. De ugye nem minden hónapban van így,h ovud táján nem igazán tudtok együtt lenni?Mert ismerek olyan lányt is,a férje külföldön van.De ez más történet.Nagyon jó kis oldalt ajánlottál,leragadtam előtte :) köszi!
2011. júl. 10. 16:14
 18/19 anonim ***** válasza:
Mi mindketten külföldön vagyunk, így nem az a baj :) Kivételesen ebben a hónapban nem voltunk együtt sokat, mert sokat dolgoztunk. De semmi sincs vesze :)
2011. júl. 10. 16:19
 19/19 A kérdező kommentje:
Hát igen,sok sikert nektek is!Nálam meg jelentkezett a vizes nyák,ez meg nem jelent jót :(
2011. júl. 10. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!