Ha nincs peteérésem (orvos is alátámasztotta), de nem szedek rá semmilyen gyógyszert hogy legyen, akkor milyen valószínűséggel fog magától "helyreállni" és mikor?
szia!
Valami nem stimmel. A diane 35 szerintem is az egyik leggyengébb fogamzásgátló. Nekem annak idején nem is emiatt irta fel az orvos , hanem az erős pattanásokra. A "mellékhatása" az úgymond, hogy fogitabi is. A petérés hiánya szerintem nem ettől van. Ez komolyabb gond. Ha nem áll be magától a ciklusod , a helyedben én gyógyszerekkel is , de rendbetetetném valahogy.Az baj , hogy peteérés nélkül nincs baba.....
Sok sikert! :)
Szia
Én 10 évig szedtem fogi gátlót.Egy éve hagytam abba.Tri-regolt szedtem, ami ugye nem mai gyerek.Kb fél éve próba de még semmi.Voltam dokinál mert borzasztó volt a menszim gyógyszer előtt és után is.32-46 napra jött meg.Azt mondta valószínű nincsen pé-m.Azt mondta szedjek Clostilbegitet, meg hőmérőzzek.Egy havi hőmérőzési adatom van ami pé-mutat.:))A ciklusom most 31 nap volt.A baba viszont nem sikerült ebben a hónapban.De bizakodom,hogy sikerülni fog hamarosan.
Én megpróbálnám vagy doki által felírt gyógyszert vagy valamilyen homeopátiás készítményt ha nem akarsz gyógyszert szedni.De mindenképp fordulj orvoshoz az a legbiztosabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!