Én azt hiszem feladom, ez nekem nem megy. Nektek mennyi idő múlva jött össze a baba?
Nálunk nem volt gond, azt mondtuk, hogy mostantól jöhetnek, de nem nagyon foglalkoztunk extra vele. Fél év után jött az első, aztán 2 évente nég kettő.
A legtöbb ismerősömnél az volt a probléma, hogy elhatározták, hogy akkor most jöhet a baba és pánikba estek, amikor 2 hónap múlva még nem voltak terhesek. Akkor kezdődött az orvoshoz rohangálás, vizsgálat, gyógyszerszedés, szeretkezés vekkerre, aminek semmi eredménye nem volt. Aztán 2 év múlva azt monták, hogy feladják, nincs több doki, élnek ahogy élnek. A nagy részük 2 hónapon belül terhes lett. Tehát a túl nagy akarásnak nyögés a vége. Ne idegeskedj, élj boldogan a pároddal, ne csak a gyerek lebegjen a szemed előtt. Ha nincs komoly fiziológiai probléma szerintem hamarabb összejön, mintha görcsölsz.
Hát,mi még csak 4 hónapja próbálkozunk,de nem tudok nem görcsölni rajta:(
Minden együttlét után csak az jár a fejemben,hogy na most talán....de nem:(
Most is a várós szakaszban vagyok,de legbelül érzem,hogy most sem jött össze.
Persze nem adom fel,mert nem is tudom feladni,de nem tudom mikor lesz az,hogy ne görcsöljek rajta.27 éves vagyok és egészséges,párom szintén egészséges.Párom szerint simán össze fog jönni és ne aggódjak,na ja..ha annyira simán összejön akkor eddig miért nem jött?Pedig mindig jókor voltunk együtt.Hozzá teszem 10 éve vagyunk egy pár és sosem védekeztünk csak megszakítással,fogamzásgátlót sem szedtem soha.És a baba utánai vágyam már 7éve van,szóval azóta görcsölök.Tavaly évvégén megbeszéltük,hogy most már nem szakítjuk meg.Szóval várok és csak várok....erre mondják,hogy türelem,rózsát teremt.
Ne add fel!!!
Szia!
Én egy 24éves PCO-s lány vagyok, akiről kiderült továbbá az is, hogy a jobb oldali petevezetőm teljesen zárt, és hogy a méhnyaknyákom megöli a párom spermáit.
Háááát, aki nálam komplikáltabbat mondd....:)
Én pl. próbálok nem ezen görcsölni, ami mostanság eléggé megy.
Az is segít, ha kibeszélem magamból a bánatom, vagy sírok egyet.Néha jól esik.
Mi most készülünk egyébként az első inszemünkre.
Szóval ne add fel, mindig van remény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!