Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 héttel az abortusz után a...

2 héttel az abortusz után a párom: "Meddig kell még gyászolni? ! ".

Figyelt kérdés

Ikreket "veszítettem", terveztük a babát, mindketten vártuk. Nehezen jött, de ide jutottam...

HOGYAN REAGÁLNÁTOK ERRE?

2009. márc. 30. 08:46
 1/10 anonim ***** válasza:
28%

Ha a baba tervezett volt,akkor miért volt szükség az abortuszra?

Hogy reagálnék erre a kérdésre a Férjemtől?

Hát szerintem sehogy,mert nem vetettem volna el a kicsiket,de a helyedbe nem hiszem hogy szó nélkül hagynám neki,hisz az ő gyermekei is voltak.

Neked csak sok erőt tudok kívánni a történtek feldolgozásához.

37 hetes Kis mami!

2009. márc. 30. 08:52
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
Te mint anya, sokkal mélyebben érzed ezt a fájdalmat, hiszen benned növekedtek. A férjed ebből igazából még semmit sem érzett. Tudom milyen fájdalmas, én is vesztettem már el babát, és gyászold addig amíg úgy érzed, nem vagy túl rajta.
2009. márc. 30. 08:55
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Sajna 2 évvel ezelőtt nekem is volt 3-as ikerterhességem, de sajna meg kellett szakítani, mert elhaltak!Sajna, nekem 2 hónapig tartott a felépülés mert elrontották a műtétem, kezelésem, és magam vettem kézbe a dolgokat.Lényeg, hogy rendbe jöttem!A párom megértő volt, míg kórházban voltam.Utána is, de láttam mikor erről beszélek neki az már "túl érzelgős" volt.Ő is szerette volna a babikákat, de egy dolgot meg kell értened, nagyon kevés az olyan férfi, aki már akkor oda van a babáért amikor még meg sem született.Nekik nehezebb ezzel azonosulni.Ne érts félre, várják már a kisbabikát, de ők addig nem tudnak velük azonosulni.Ez a kijelentés számomra erős(amit párod tett), de mi lenne, ha leülnél vele és megkérzdeznéd ő mit érez.Lehet azért reagál így,mert neki is fáj, és szeretné már lezárni.Hisz tudjuk a férfiak nem olyan érzelgősek, mint mi nők!
2009. márc. 30. 08:56
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Gondolom, mert baj volt a picikkel. Ez hülye kérdés is volt Tőled, már ne is haragudj, de egyértelmű, hogyha valaki tervezi a babát, és terhes lesz, utánna nem fogja elvetetni. Én nagyon sajnállak. Sajnos a Férfiak ilyenek, nincs "lelkük", legalábbis máshogy működnek, mint Mi. Én azt mondom, hogy próbáljatok Egymásba vigasztalódni, és ne adjátok fel a reményt. Csak Ti vagytok Egymásnak. Légy Te is türelmes, bár tudom, hogy nagyon nehéz ebben a szörnyű helyzetbe. Őszinte részvétem. És további sok sikert Nektek.
2009. márc. 30. 08:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem neki is fáj,de ezt inkább elnyomhatja.De a férfiak amúgy is nehezen értik ezt meg,hogy miért gyászol a nő egy/több/ megnemszületett gyermeket/magzatot.Szerintem ez abból fakadhat,hogy ők nincsenek kapcsolatban a legelejétől a babával/magzattal.(bocsi nem írtad hány hetes voltál).De én ismerek olyan nőt is,aki meg sem rendült az abortusza után.Próbálj meg minél előbb túl lépni ezen,mert minél többet agyalsz rajta/gondolsz rá annál nehezebb lesz majd egy "új-életet" kezdeni.Tudom,hogy nehéz,főleg az első lépés,de nem élhetünk a múltban.

Kívánom,hogy legyen jobb és könnyebb az életetek!

2009. márc. 30. 08:59
 6/10 anonim ***** válasza:
65%

Egy szerűen megkérdezem,hogy erre miért volt szükség,és nem hiszem hogy ezért a kérdés hülye lenne.

Más önhibán kívül elveszíteni a Manókát ,vagy kettőt,és más a esetleg meggondolatlanság.

És szerintem el se ítéltem ezért.szóval nem értem a reakciót.

De mindeggy is,mert nem ez a téma jelenleg.

És nagyon sajnálom,ha a tervezett babát veszíti el valaki.

De akkor se tűrném ezt a hangnemet,vagy kérdést a páromtól.

2009. márc. 30. 09:05
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A férfiak gyakorlatiasabbak,könnyebben túlteszik az ilyenen magukat,hisz ők az erősebb nem.

Sokszor csak akkor fogják fel h ez az ő gyerekük amikor már megszületett.

Ne haragúdj rá ezért,valószínű szeretné,h újra próbálkozzatok egy sikeres terhesség reményében.

Sokszor bánatukban is a szex okozta örömökbe menekülnek.

Az is lehet,h látja a bánatodat és mihamarabb segíteni akar rajtad.

2009. márc. 30. 09:05
 8/10 anonim ***** válasza:
86%
Addig "kell" gyászolni, amíg te úgy érzed, ez nem megy parancs szóra, hogy mostantól el van felejtve és mintha mi sem történt volnamegyminden tovább! Sajnos nekem is volt 2x ikerterhességem de missed ab lett a vége mert az orvos szerint nem birta a szervezetem. Különben meg én úgy tudom hogy 6 hétig semmi, aztán meg kontroll és azután......
2009. márc. 30. 10:07
 9/10 anonim ***** válasza:
45%

Én egyszerűen összecsomagolnék, és irány anyuhoz pár napra, aztán ha apa észbe kap jöjjön utánam, de addig gondolkozzon el nagyon.

Lehet a férjed még nem készült fel az apaságra, ha ilyet mondott.

Neked nagyon sok erőt kívánok a történtek feldolgozásához és remélem hamarosan megörvendeztet az élet egy szép és egészséges kisbabával.

2009. márc. 30. 11:54
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ!
2009. márc. 31. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!