Szerintetek akkor baba vagy nem? Részletek lent.
Figyelt kérdés
Ma késik 6. napja, a hasam alja legalább 10 napja erősen szurkál, végig azt gondoltam, hogy meg fog jönni, de nem. Kb. a 28. nap óta tesztelgetek, mindig negatív. Ma reggel, reggeli elsőből halvány pozitív lett a ClearBlue (a vonal láthatóan ott volt, párom is világosan látta, de halványan), aztán a halvány vonal kb. 20 perc elteltével egy iszonyú halvány, alig látható szellemcsíkká halványult. Utána csináltam egy 20-as érzékenységű Rossmannos teszttel is, de persze első pisi nem volt, így másodikból, totál negatív. Ez mit jelent szerintetek?2011. júl. 7. 10:29
11/12 anonim válasza:
Na akkor gratulálok, még tesztelj holnap és akkor már ha az is pozi akkor tuti ott a pindurka :)
12/12 anonim válasza:
A halvány csík is csík, lehet hogy még holnap is halvány lesz, de majd erősödik. :) Nekem is így volt. 2-3 hét várakozás, aztán nyomás a dokihoz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!