Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért van az, hogy mensi után...

Miért van az, hogy mensi után elindult felfelé a hőm?

Figyelt kérdés
Én vagyok az, akinek sajnos a 36. napon megjött
2009. márc. 29. 18:47
 1/4 A kérdező kommentje:

[link]

ez a diagrammom...

2009. márc. 29. 18:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez tényleg érdekes. Terhes sztem nem lehetsz, ahhoz sok volt a mensid. Én már hallottam olyat is, hogy valakinek 37.2 volt az alaphője. Nem vagyunk egyformák. (nekem meg 35.6 az alaphőm)
2009. márc. 29. 20:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem gyanús, hogy terhes vagy! Csinálj egy tesztet mindenképp a magad megnyugtatására.
2009. márc. 30. 09:33
 4/4 A kérdező kommentje:

köszi a hszólásokat!

Kedves "első" azt én is hallottam már, h valakinek magas az alaphője, viszont akkor mensi előtt még magasabbnak kellett volna lennie, nem????

Kedves "második" lehet csinálok egyet, bár én is soknak tartottam a vérzést, de a cicim azóta is "nő" és érzékeny a bimbóm... és állandóan kajálhatnékom van és iszonyú fáradt vagyok...

csak azzal, hogy megjött, azt hittem lemondhatok a babáról...

2009. márc. 30. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!