Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Alacsony hő a luteális fázisban?

Alacsony hő a luteális fázisban?

Figyelt kérdés

Rendszeresen mérem a hőmet, mindnet tudok róla, és a testemről, amit csak lehet.

Ebben a ciklusban a peteérés után mért hőm ugyan olyan, mint a ciklus első felében mért hőm.átlaghőm 36,3...

Peteérésem tuti volt, egyértelműen éreztem és a görbém is muatatja.

Másnap fel is ment 36,5 re, aztán leesett 36,3 ra, és azóta is 36,3.(ciklus első felében is csak 36,3 és most is)

A hőmérő tuti jó, most cseréltem elemet benne:(

Mire utalhat, hogynem marad magasan a hőm a luteális fázisban?Miért esett vissza???

[link]

Ez a link a ciklus diagrammomat megmutatja, ha rákattintasz.

2008. febr. 27. 08:50
 1/5 anonim ***** válasza:
én csak arra gondoltam volna, hogy nem volt pé-d, de ha érezted akkor passzolom. Ovu teszted nincsen?
2008. febr. 27. 09:25
 2/5 A kérdező kommentje:

Nincs, de biztos, hogy volt pé-em...mindíg érzem és a görbe is mutatja.

Csak nem tudom miért nem maradt magasabban a hőm...2 napra rá le is esett és azóta 36,3...meg sem moccan.

Már direkt elemet is cseréltem a hőmérőben:(

Valaki nem tudja mi lehet a baj?

2008. febr. 27. 10:47
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem is vegyél ovu tesztet. Az tuti megmutatja, van-e peteérésed. Biztos jól ismered a tested, de vannak olyan esetek, amiken az ember meg tud lepődni és nem az történik, amit gondol. Ha javasolhatom, használj inkább hagyományos higanyos hőmérőt! Sokan mondják, hogy az biztosabb!
2008. febr. 27. 11:09
 4/5 anonim ***** válasza:
igen szerintem is biztosabb a higanyos, és azt is olvastam, hogy a digitális egy-két tizedet csal is lefelé. Én is higanyosat használok!
2008. febr. 27. 11:11
 5/5 anonim ***** válasza:
ha azt mondod, volt tuszorepedes, akkor a progeszteron nem termelődött annyi, hogy babás legyel.
2009. júl. 25. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!