Akik már régóta próbálkoznak babával-hogy bírjátok? Mi tartja bennetek a "lelket"? Néha tiszta szerencsétlennek érzem magam.
Mi már több mint 1.5 éve próbálkozunk babával-sikertelenül:(
Kiderült, hogy alacsony a progeszteron szintem-ez az első Clostys hónapom, de néha azt érzem, hogy tuti ezzel sem fog sikerülni :( miért sikerülne?
Tudom, hogy nem szabad elveszteni a reményt, de néha tök szerencsétlennek érzem magam, és azt mondom ELÉG, nem bírom-nekem sosem lesz kisbabám:(
Ti is éreztetek már ilyet?
Mi tartja bennetek hónapról-hónapra a reményt?
Hát igen én is tudnék mesélni az orvosokról-nekem ez a 4. nőgyógyász amit "fogyasztok". A családtervező központban vizsgáltak ki normálisan, ott csináltak hormonvizsgálatot, stb. (persze pénzért mindent)-sajnos ott nem tudtam végigcsinálni az összes vizsgálatot, mert időközben elbocsájtottak a munkahelyemről, és akkor felfüggesztettük a baba projectet néhány hónapig. Páromnak az eredményei jók lettek-nekem alacsony a progeszteron szintem, azt mondta a doki, hogy ez az egyetlen dolog ami miatt nem jön össze a baba-más bajom nincsen.
Persze oda mostanra már nem mehetek vissza, hogy ott folytassuk, ahol abbahagytuk, mert újra be kellene fizetnem a vizsgálati összeget...úgyhogy most másik dokinőhöz mentem-felírta a Clostyt+szedem hozzá a méhpempőt...hát majd meglátjuk-de arról is annyi mindent lehet olvasni-inkább nem olvasom már semmit mert csak jobban elkeseredek!!!
Sajnálom azért, hogy nem vizsgáltak ki jobban, lehet egy egyszerű gyógyszer megoldás lenne, és nem kéne feleslegesen csalódni minden hónapban:(
Párod hogy viseli? Az enyém teljes mértékben támogat-ha ő nem lenne már nemtudom én is szerintem lelkileg összetörtem volna :(
Persze félek attól, hogy nem tudok neki gyereket szülni:((
Bocsánat,hogy idepofátlankodom, csak gondoltam bátorításnak írok valamit. Bár én szerencsére nem vagyok benne, egy ismerőssel nemrég beszéltem. Mondta,hogy ő 35 volt, amikor terhes lett a fiával. Előtte 7 évig próbálkoztak. Kérdeztem,hogy miért nem mentek lombikra. Azt mondta,hogy ő vallásos és úgy gondolta,hogy ha a jó Isten nem ad neki gyereket, akkor annak meg van az oka. Le is tett róla. Spontán terhes lett. A fia nem volt még egy éves, amikor ismét két csíkos lett a tesztje. Nemsokára megszületett a lánya. Azóta azt mondja, hogy ő biztos akkor lett rá készen igazából testileg és lelkileg is,hogy anya legyen.
Szóval kitartás! Látjátok vannak, akiknek hosszú évekig nem jön, aztán mégis. Sőt gyorsan egymás után!:))
Mi ez a negatív hozzáállás????
Talán én nyugodtan elmondhatom a tapasztalataim, mert én nem a könnyen beszélő típus vagyok. 7 év után lettem babás, lombikkal! Már le sem írom mi mindenen mentünk keresztül, mert rá gondolni is rossz.
Azt egyikőtök sem írta, hogy átjárhatósági vizsgálaton voltatok-e. mert ha ott gond van, akkor tényleg hiába minden próbálkozás!
Hogy éltem túl?
1. Mindig úgy álltam hozzá, hogy de igenis lesz kisbabánk, nem lehet, hogy ne legyen!
2. Arra az esetre is készítettem fejben egy tervet, hogy ha nem sikerülne mégsem. Mindkét verziót építgettem gondolatban, hogy legyen mihez fognom, tudjak mibe kapaszkodni, bárhogy is alakul!
3.Mindig megpróbáltam magam jól érezni, még akkor is, ha nekem van egy utálatos anyósom, aki ráadásnak minden alkalmat megragadott, hogy a fejemhez vágja: "Neked soha nem lesz gyereked úgyse, valld be!" Ezt mondjuk ki is küszöböltem, kb. 1,5 éve nem beszélek vele egyáltalán. (Természetesen a párom mindig megy hozzá.)
Azért egy-egy képzeletbeli taslit kiosztottam minden negatívan gondolkodónak, mert ezt nem szabad feladni! Soha! :-))
Kitartást mindenkinek, és mielőbbi babásodást!!
22+3 hkm
Szia!
Én mondhatni akkor 4 éve vagyok szerencsétlen.Már 2 éve elkezdtük kivizsgáltatni magunkat, de utána abbahagytuk (esküvő, gerinc mütét stb.). Most ujra belelendültünk. Sokszor érzem ugy hogy nekem se fog soha sikerüni de utána rájövök miért ne sikerülne. A remény hal meg utoljára.
Sok sikert
Jaj csajok annyira rossz tényleg ezeket olvasni:((
Sajnos tényleg nem érzik át azok a nők az érzéseinket, akiknek hipp-hopp összejön a baba..., de talán, ha nekünk is sikerül akkor sokkal de sokkal nagyobb örömmel és boldogsággal fogjuk várni a babát:))
Nehéz nem feladni a reményt, mikor sorra kisbabát várnak a volt osztálytársaim, de a lelkem mélyén tudom, hogy sikerülni fog, miért pont mi lennénk azok akiknek nem sikerül?!
Sok pozitív példa van, és köszönöm azoknak akik bátorítottak és erőt adtak a folytatáshoz-hogy ne adjuk fel!!!
Szívből gratulálok nekik a babához!!!!
Viszont az egyik hozzászóló írta a méhpempőt! Én is szedem ebben a hónapban (most kezdtem)-nagy reményeket fűzök hozzá, és nagyon sok pozitív hozzászólást és tapasztalatot hallottam róla!!!
Te is termelői méhpempőt szedtél, vagy kapszulát?
Hogy alkalmaztad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!