Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja holnapra (6. -ára)?

Ki nem várja holnapra (6. -ára)?

Figyelt kérdés
Valakinek valami jel? Mert nekem semmi. A hasam nagyon kicsit fáj :S
2011. júl. 5. 20:36
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia Én:)

Nekem vannak görcsök, bár nem vészes. cicim csak 2 napja fáj, de az is inkább csak a mellbimbóm. Te hogy vagy?

2011. júl. 5. 21:09
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia

Én 7-re nem várom. A hőm még fent van, viszont a mellfájdalmam enyhült...reggelente rózsaszín a wc papír enyhén 1-szer.

Fura az alhasam, félek ebből mensi lesz...

Nektek megjött vagy sem?

Drukkolok!

2011. júl. 6. 09:58
 3/9 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem még nem jött meg:) Kicsit fáj a hasam, de most nem olyan, mint amikor érzem hogy már ez vérzéses fájás. Akkor mást érzek. Csak a mellbimbóm érzékeny. Peteérés után most nem is fájt a cicim, csak 2-3 napja kezdett- Első terhességemnél is így volt, remélem most is:) Én hőt nem mérek, viszont krémes folyásom van.

1. vagyok.

Kérdező te hogy vagy???

2011. júl. 6. 12:58
 4/9 anonim ***** válasza:

Második vagyok:

kedves első!

Hát szerintem akkor nagyon bizakodhatsz, gyanús hogy tényleg babás vagy! :)

Annyira furcsa lesz, ha holnap megjön a mensim, semmi jelét nem érzem, hogy meg fog jönni, de majd úgyis ér megint a meglepetés váratlanul mire felébredek...csak annyira fura ez a "semmit nem érzek" érzés...

2011. júl. 6. 14:56
 5/9 anonim ***** válasza:

Köszönöm a bíztatást kedves második:)

Nem merem beleélni magam, és tesztelni sem akarok, ha nem jön meg akkor csak a hétvégén csinálok tesztet.

Mindig van rózsíszínes folyásod mensi előtt? Mert ha nincs, akkor lehet baba miatt is.

Drukkolok neked is:)

2011. júl. 6. 15:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos mostanában így kezdődik, hogy kicsit néha rózsaszínezek. :( Ezért nem reménykedem, mert így már biztos meg is fog jönni. :(
2011. júl. 6. 16:33
 7/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nekem semmi jelem nincs, hasam se fáj már! De ha meg nyomom kicsit a mellem akkor kicsit fáj! Én hőt nem mérek :)

Meg fogadtuk a párommal, hogy nem beszélünk egy darabig a babáról, majd ha akar jönni akkor jön! De mensi előtt nem tudok másra gondolni!

Jah és még egy kérdés: A fehér folyás is egy terhességi jel? mert nekem mindig szokott lenni kicsit mensi előtt?

2011. júl. 6. 19:33
 8/9 anonim ***** válasza:
A folyás az egyénenként változó. Van akinek krémes és baba, van akinek mensi. Nekem amikor a kisfiammal lettem terhes, nagyon sok folyásom volt. Úgyhogy ez is változó mindenkinél.
2011. júl. 6. 21:58
 9/9 anonim ***** válasza:

16:33-as vagyok:

Nekem van valami piros pecsételésem most néha-néha wc papíron, de nem folyik, nem csepeg, de nem tudom eldönteni, hogy ez mensi vagy sem. Úgyhogy ha nem fog erősödni én holnap reggel ellövök egy tesztet, csak mert nem egyértelmű a számomra hogy ez most mensi-e vagy sem.

2011. júl. 7. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!