Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma reggel, első vizeletből...

Ma reggel, első vizeletből ismét teszteltem ( a péntek esti után), egyébként ma lenne a menstruációm első napja, de semmivel sem lett sötétebb a csík: jól kivehető, de épp olyan halvány mint a pénteki. Akkor mégis negatív?

Figyelt kérdés

Kedves Tapasztalt Kismamák!

Nagyon örültem, hogy az előző kérdésemnél, biztattatok, hogy ez pozitív eredmény. Aztán ma reggel, első vizeletből ismét teszteltem ( a péntek esti után), egyébként ma lenne a menstruációm első napja, de semmivel sem lett sötétebb a csík: jól kivehető, de épp olyan halvány mint a pénteki.

2009. márc. 29. 10:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Akkor negatív.Pont így jártam én is 3 halvány pozitiv és nekem még erősödött is.Qupidóval.

Mennyi idő múlva jelent meg a csík?

2009. márc. 29. 10:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Fél- egy percen belül.
2009. márc. 29. 10:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem később.Mégis csak lehet h nem negativ neked.Vannak olyan tesztek amik soha nem lesznek teljesen pozitivak.

Mert nekem csak 10-20 perc után lett az és így nem ér.

Milyen a görbéd?Mennyi a hőd?

2009. márc. 29. 10:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Ezeket én nem nézem, sajnos nem tudom.Felkészülök a negatív eredményre és várom a menstruációt:(
2009. márc. 29. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!