Ovu tesztet használok már egy ideje jóstesztként. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Már kb 2 hete használok ovu tesztet jóstesztként és eddig azaz 3 nappal ezelőttig majdnemhogy egyforma volt a két csík. azonban tegnapelőtt alig alig látszot tegnap is csak éppen és amit meg ma reggel csináltam azon megint erőssebb volt ,de nem volt egyforma a kettő csík. Mára vagy holnapra nem várom amugy. Ez moost baba?2009. márc. 28. 18:08
1/2 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2009. márc. 28. 20:34
2/2 anonim válasza:
Melyik az erősebb? A C, vagy a T? Ha a T akkor az biztató szerintem.DE én már holnap reggel terhességi tesztet próbálnék!Én is holnapra nem várom, és ma már teszteltem, de nem lettem okosabb, mert szellemcsíkos lett...
Sok sikert neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!