Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem lettem babás?

Miért nem lettem babás?

Figyelt kérdés

Juni 18.án volt elvileg peteérésem.

és előtte 16 és 17.én együtt voltunk a párommal.és nem lettem terhes !

Vagy lehet hogy nem számít ha előtte vagyunk együtt?

Mert az nap pont nem szexeltünk, fáradtak voltunk !

Szomoru vok hogy nem lettem terhes,most jelenleg barnázgatok tehát meg fog jönni holnapra tuti!!

Kérem aki tud ötletet irjon

köszönöm

2011. júl. 3. 16:02
 1/6 anonim ***** válasza:

ha ez ilyen egyszerű lenne!!!!

az ELVILEG szó sokat elárul! lehet hogy mégsem akkor volt pé-d, esetleg csak akart tr-ed lenni, de nem is volt! vagy a párodnak kevés a spermaszáma, vagy túl lassúak a katonái, egyszerűen csak stresszes volt a hónapod, esetleg rosszkor csináltátok, vagy volt és jókor is voltatok együtt, csak a baba nem tapadt meg!....

2011. júl. 3. 16:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Először is nyugi!!

A barnázás nem biztos hogy mensit jelez. Egészséges pároknál is nem biztos hogy rögtön sikerül. Ne görcsölj rá( oké mondani könnyű).

2011. júl. 3. 16:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Több mint másfél éve próbálkozunk, mindig jó időben vagyunk együtt, van peteérésem is, UH bizonyítja és görbe és tünetek alapján is van tüszőrepedésem mindig, és azóta sem estem teherbe. Most én is néha rózsaszínezek, tehát nekem is meg fog jönni újra...:(

Ha még első próbálkozás nálatok és nem tartotok még 1 évnél, akkor nincs okod aggodalomra. Most én mit mondjak akkor, lassan 2 éve nem jön a baba!! Hiába vagyunk jókor együtt meg minden!

2011. júl. 3. 16:08
 4/6 A kérdező kommentje:

A ciklus.hun vezetem a mensimet!

Azért irtam hogy elvileg mert nem mindig irom be jól mert én egyből a barnázgatás után irom rögtön be hogy mensi kezdete !hol ott az számít mensinek ha már rendesen vérzek!!ezt monst tudtam meg

2011. júl. 3. 16:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez nem automata, hogy bedobod a pénzt és megkapod a csokit. Ez nem így működik.

Ha minden rendben van mindkettőtökkel és a lehető legjbb időben vagytok együtt, akkor is 20% az esélyed egy terhességre.

Olvasgass kicsit utána ennek az egész folyamatnak és biológiai hátterének, azt hiszem lesznek számodra újdonságok.

2011. júl. 3. 16:39
 6/6 anonim ***** válasza:
én 5.éve kérdezem ezt minden hónapban!és el is vagyok keseredve minden hónapban!sajnos nem olyan egyszerű ez a teherbeesés mint ahogy én illetve sokan velem együtt azt pár éve gondoltuk volna:-/ azért drukkolok hogy neked elöbb össze jöjjön!
2011. júl. 3. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!