Lányok, kérlek, nézzétek meg az LH-tesztem! Ez már pozitívnak számít?
Sajnos nem tudtam valamiért éles képet csinálni, de a csíkok erőssége talán így is kivehető.
Nagyon köszönöm előre is, ha válaszoltok!
De hány órakor szoktál tesztelni?
Mert este 8 óra után nem mutat valós eredményt. Nekem a délután 2 órai tesztelés vált be.
Meg ha a tegnapi pozitív is lett volna, akkor is csak holnap kellene felmennie a hődnek.
Igen, közben megnéztem pár példagörbét, és én azt látom, hogy hogy pozitív ovuteszt után 1-2 nappal megy fel a hő.
Du. 4-5 körül szoktam tesztelni, csak ma nem voltam itthon, ráadásul hazaindulás előtt mosdóban is voltam, így most kicsit várok vele, mert ha nem "sűrítem", akkor használhatatlan...
Ja, ok, csak mondom nehogy rosszul használd. :)
De vigyázz a "sűrítéssel" is, mert nekem egyszer sikerült úgy besűrítenem, hogy pozitív ovu-tesztem lett, viszont ovum meg nem volt. :)
Én úgy csináltam, hogy 11 körül elmentem pisilni, utána 2-kor teszteltem és én megittam közben 2 deci lötyit kb., különben úgy jártam volna, mint egyszer, hogy fals-pozitívot csinálok, mert semmi pisim nem lett volna.
Nekem ez így bevált, szép pozitív lett az ovu-tesztem, amikor kellett.Szinte bele se mártottam még a pisiben, amikor kijött a tesztcsík, a kontrollcsík meg még sehol nem volt akkor. :)
Jaj, nem én, nem baba miatt teszteltem. :)
Csak a ciklusom szétesett, aztán amikor helyrehoztuk, akkor a doki ajánlotta a tesztet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!