Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok, kérlek, nézzétek meg...

Lányok, kérlek, nézzétek meg az LH-tesztem! Ez már pozitívnak számít?

Figyelt kérdés

Sajnos nem tudtam valamiért éles képet csinálni, de a csíkok erőssége talán így is kivehető.

Nagyon köszönöm előre is, ha válaszoltok!

[link]

2011. júl. 2. 18:04
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon aranyosak vagytok, hogy megnéztétek! Ma reggelre nem ment fel a hőm, úgyhogy a tegnapi teszt valóban nem lehetett teljesen pozitív, ma is csinálok majd egy tesztet este, kíváncsi vagyok az milyen lesz...
2011. júl. 3. 17:49
 12/19 anonim ***** válasza:

De hány órakor szoktál tesztelni?

Mert este 8 óra után nem mutat valós eredményt. Nekem a délután 2 órai tesztelés vált be.

Meg ha a tegnapi pozitív is lett volna, akkor is csak holnap kellene felmennie a hődnek.

2011. júl. 3. 17:58
 13/19 A kérdező kommentje:

Igen, közben megnéztem pár példagörbét, és én azt látom, hogy hogy pozitív ovuteszt után 1-2 nappal megy fel a hő.

Du. 4-5 körül szoktam tesztelni, csak ma nem voltam itthon, ráadásul hazaindulás előtt mosdóban is voltam, így most kicsit várok vele, mert ha nem "sűrítem", akkor használhatatlan...

2011. júl. 3. 18:10
 14/19 anonim ***** válasza:

Ja, ok, csak mondom nehogy rosszul használd. :)

De vigyázz a "sűrítéssel" is, mert nekem egyszer sikerült úgy besűrítenem, hogy pozitív ovu-tesztem lett, viszont ovum meg nem volt. :)

2011. júl. 3. 18:17
 15/19 A kérdező kommentje:
Tényleg? Én az előző hónapot teljesen benéztem, mert akkor nem hőmérőztem, csak ovuteszteltem, viszont a használatiban meg sem említették, hogy a folyadékbevitelt korlátozni kell tesztelés előtt, én meg szokás szerint döntöttem magamba a vizet... nem is lett pozitív.. akkor szerinted az arany középút a jó? Te mennyi idővel előtte nem iszol már? És mikor pisilsz utoljára tesztelés előtt?
2011. júl. 3. 18:26
 16/19 anonim ***** válasza:

Én úgy csináltam, hogy 11 körül elmentem pisilni, utána 2-kor teszteltem és én megittam közben 2 deci lötyit kb., különben úgy jártam volna, mint egyszer, hogy fals-pozitívot csinálok, mert semmi pisim nem lett volna.

Nekem ez így bevált, szép pozitív lett az ovu-tesztem, amikor kellett.Szinte bele se mártottam még a pisiben, amikor kijött a tesztcsík, a kontrollcsík meg még sehol nem volt akkor. :)

2011. júl. 3. 18:34
 17/19 anonim ***** válasza:
Mondjuk egy órával előtte már semmiképp nem ittam, inkább 11 és 12 között ittam meg azt a 2 deci valamit.
2011. júl. 3. 18:35
 18/19 A kérdező kommentje:
Értem. És van eredmény, mármint kétcsíkos hcg?? Ha szabad megkérdeznem :)
2011. júl. 3. 18:39
 19/19 anonim ***** válasza:

Jaj, nem én, nem baba miatt teszteltem. :)

Csak a ciklusom szétesett, aztán amikor helyrehoztuk, akkor a doki ajánlotta a tesztet. :)

2011. júl. 3. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!