Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem kellene már pozitívnak...

Nem kellene már pozitívnak lennie a HCG tesztnek tüszőrepedés utáni 10. napon? 10-es teszt.

Figyelt kérdés
Tüszőrepedéskor és utána 8 nappal is volt egy kis vérzésem.
2011. jún. 16. 08:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
szia. elméletileg ez mutatja ki legelöbb. de: nekem 39.napom mensi nélkül terhes tünetekkel halvány tesztekkel a mai napig. junius 10én reggel ilyen lett a 10 es tesztem: [link] de azóta se erösödik. :( bizom benne hogy nincsen baj csak lassan emelkedika hcg-m. neked van halvány csik?
2011. jún. 16. 08:48
 2/12 A kérdező kommentje:

Én még halvány csíkot sem veszek észre rajta:(

A vicces az, hogy az együttlét is tökéletesen a megfelelő időpontra lett igazítva (férjem tudta nélkül, ne ezen agyaljon...), 2 napja ismét volt kevés vérzésem (optimista hozzáállásként gondolhatnék a beágyazódásra), és ennek ellenére semmi. Van peteérésem, a petevezetékem is átjárható, rendszeres együttlét, hát mit tudok még tenni az ügy érdekében? 14 hónapja csak folyamatosan csalódok, és még egy nyamvadt spermavizsgálatra sem tudom rávenni a drágát:(

hozzáteszem, van már egy aranyos gyerekünk, aki szintén elég nehezen fogant. Nem fiatalodok, csak megy az idő a semmi nélkül. Kezdek képtelen lenni az optimizmusra.

2011. jún. 16. 09:00
 3/12 anonim ***** válasza:

Nagyon friss infó, mert még csak ma vagyok 15 dpo-n, de 10 dpo-n ilyen lett a 10-es teszt:

[link]

Lehet hogy van rajta valami, de én még negatívnak vettem.

Másnap reggel viszont már ilyen lett (felső 10-es, alsó 25-ös):

[link]

Tehát ha 10 dpo-n még negatív ne keseredj el. Lehet holnap már neked is szép csíkos lesz! Hajrá!

2011. jún. 16. 09:43
 4/12 anonim ***** válasza:

Megint az előző vagyok.

Nekem is van már egy kislányom, aki 16 hónapos, és nekünk olyannyira nem jött össze, hogy ő lombik baba lett 2 év próbálkozás után. Nekem sikerült a férjemet rávenni a spermavizsgálatra, és ki is derült, hogy nála van a nagyobb gond. Kisebbek nálam is voltak.

Gondolhatod mennyire hittünk benne ezek után, hogy spontán lesz babánk. Ennek ellenére novemberben terhes lettem, de sajnos 8 hetesen elvesztettem a babát.

Ezután megint azt hittem, hogy soha többet nem fog sikerülni, és most 5 hónappal a missed ab után, ami alatt kétszer jött meg, megint pozitívat teszteltem.

nem szabad feladni! ;)

2011. jún. 16. 09:48
 5/12 A kérdező kommentje:

Kedves második válaszoló!

Gratula a pozi teszthez! Az én mai tesztem hasonlóan néz ki, mint a te 10. napi teszted. Szerintem ez tök negatív. Nekem is volt 15 hónapja missed ab-om, azóta várok a csodára. Nincs ötletem, hogy már mit is kéne másképp csinálni. Úgy gondoltam pár napja, ha most sem sikerül, feladom, elegem van, nem kínlódok. Én egyedül hiába teszek meg mindent, az ezek szerint kevés.

Már nem bízok a pozi tesztben.

2011. jún. 16. 10:26
 6/12 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül kell pozinak lennie. Egyrészt mert nem is biztos, hogy akkor volt tüszőrepedésed, amikor gondolod, másrészt meg nem vagyunk egyformák, ezért az is lehet, hogy később ágyazódott be, vagy csak lassabban termelődik a Hcg hormon.

Ne izgulj!Ha nem jönne meg, akkor tesztelj!De még akkor se 100%, hogy + lesz, ugyanis gyakori az olyan eset, akinél csak 2 hét késés után jelez pozit, pedig már előtte is ott a baba.

Szorítok nagyon, hogy babás légy!

Cs!

2011. jún. 16. 10:57
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Biztos a tüszőrepedés időpontja, mert kevés vérzést okozott. Ez nálam előfordul évente 1-2 alkalommal. Bár tudom, hogy a 10. napon még nem minden esetben kell kimutatnia, de a 2 nappal ezelőtti kis vérzés után úgy gondoltam, ha van valaki odabent, akkor már talán a teszt is bizonyíthatja:)
2011. jún. 16. 12:29
 8/12 anonim ***** válasza:
Látom vagyunk páran ezzel a témával most igy. Én a 32. napon vagyok, szerintem első válaszolóval mi már írogatunk az ő kérdésénél, ha ő az. 4 nap késéssel tegnapi teszt neg, közben meg minden terhességi tünetem van. Van nekem is 3 gyerkőcöm , van azért némi tapasztalatom hogy kezdődik egy terhesség. Feszülnek a melleim, a hasam alul feszül, sokat járok pisilni. De nekem a legfeltűnőbb, hogy a mellfeszülés nálam csak és kizárólag a terhességeimnél fordult elő. De az utolsó alkalom 4-e volt, amikor együtt voltunk, tegnap csináltam a tesztet, ami azt jeletni, hogy 11 nap eltelt azóta, tehát valamit már csak kellett volna mutatnia. Nem tudom, de teljesen átélem mindenki helyzetét...
2011. jún. 16. 12:52
 9/12 anonim ***** válasza:
12: 52 es én vagyok az akivel beszélgetsz a kérdésemnél:) hát jópáran "sínylödünk" :( kivánom mindenkinek hogy sikerüljön:)
2011. jún. 16. 15:36
 10/12 A kérdező kommentje:
Ha érdekel valakit, leírom, mi volt tegnap. Elmentem dokihoz, mert már aktuális volt a citológia is. Kiderült, hogy a 3 nappal ezelőtti kis vérzésem egy újabb tüszőrepedés következménye, mert egy jó adag folyadékot láttunk a Douglasban (hasüreg). Az endometrium vastagságával nem vagyok elégedett, mert csak 8 mm. Bár nem tudom, hogy ciklus végefelé ez milyennek számít, elvileg a doki szerint beágyazódáshoz elég. Mindkét vérzéses alkalommal IS voltunk együtt, tényleg nem rajtam múlik most már:) Szerintetek hogy tudnám szépen rávezetni a férjemet, hogy vizsgáltassa meg a spermáját? Kivagyok a folyamatos eredmény nélküli próbálkozásoktól.
2011. jún. 17. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!