Nem kellene már pozitívnak lennie a HCG tesztnek tüszőrepedés utáni 10. napon? 10-es teszt.
Szia!
A pozitív tesztes vagyok!
Szerintem csapj az asztalra otthon, és meséld el a férjednek, hogyha egy nő termékenységét vizsgálják az millió vérvétellel jár TŰVEL, a petevezeték átjárhatósági is egy FÁJDALMAS vizsgálat, arról nem is beszélve, mi történik egy nővel ha mesterséges megtermékenyítésre kerül a sor. (Tudom, nekem minden volt ezek közül).
Ezzel szemben neki csak bele kéne "örülnie" egy műanyag edénykébe. Ne mondja már, hogy ez olyan baromira nagy dolog, hogy nem lehet bevállalni.
Na az már más tészta ha nála van gond, de ezt ne is említsd neki. Én szegény férjem kétszer volt urológusnál, és 5x kellett mintát adnia összesen, mire teherbe estem. Jó hogy ebből az utolsó már a megtermékenyítéshez kellett.
Ezzel szemben most meg elég volt pé-kor együtt lennünk. Baromira változó a pasik spermaképe, de akkor is kell a vizsgálat. Vedd rá!
Nálam még semmi további fejlemény, pénteken megyek dokihoz. Nagyon remélem hogy ezúttal minden oké lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!