Terhes lettem egy egyéjszakás kapcsolat után és ez volt az első mit tegyek most?
Szegénykém...
Ne legyetek már ennyire "gonoszak" vele,sajnos ez megeshet..hisz emberek vagyunk,olykor mindenki hibázik,legyen szó egy éjszakáról,vagy bármi másról!
Való színű hogy nem túl jó a kapcsolata anyukájával,ezt megértem,az én anyukám sem példaértékű..
De én is osztom az előzők véleményét..muszáj leszel ezt megbeszélni édesanyáddal,és irány az orvos!
Nehogy túl késő legyen..hidd el minél tovább húzod annál rosszabb lesz!!!
Kitartás,és fel a fejjel!
A mai abortuszokat már egy napon sem lehet említeni a régiekkel!
Írd majd meg nekünk a döntésed!
És ha egy kis lelki segítség kell én azt gondolom hogy bátran beszélhetek a többiek nevében is,szívesen adunk tanácsot!
Jah és még csak annyit,én elmondanám a helyedben a fiúnak is..hagy szenvedjen ő is..hisz ezt a terhességet nem egyedül hoztad össze!!!
12:17-es vagyok!
Kérlek NE CSINÁLJ semmi butaságot..nagyon veszélyesek az ilyen "házi praktikák"!
Arról nem beszélve hogy lelkileg talán még jobban meg is viselne!!
Biztos vagyok benne hogy anyukád segíteni és támogatni fog téged a döntésedben!!!!!
Szia!
16 évesen teherbeestem.Nem tudtam mit tegyek nagyon féltem el mondani a szüleimnek de mivel anyukám eléggé szemfüles így rá jött és el vitt dokihoz ahol kiderült!
Nagy dráma volt de mikor be mentem a kórházba (ők vittek be)és délután jöttek látogatni is tehát a kezdeti fejemre olvasások át mentek aggódásba és ez tükrözte és éreztette velem a szeretetüket!
Azóta el telt megint 16 év és a sors fintora lehet de négy éve nagyon szeretnék babát eddig nem sikerült.Most volt laparoszkópos átjárhatóságin és remélhetőleg hamarosan végre anya lehetek!
Most még fiatal vagy egy babához de később te is akarsz majd viszont ha most valami ostoba"házi praktika"balul sűl el lehet tényleg veszélyezteted a későbbi anyaságot miközben a kórházi terhességmegszakítás már nem kőkorszaki beavatkozás!!!
Vegyél erőt magadon és állj édesanyád elé!Nehéz lesz de ő az anyukád így bármennyire fog haragudni először attól még szeret téged!!!
Nagyon sok erőt kívánok neked!
Hogy alakult?
remélem minden rendeben..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!