13/36 anonim válasza:
Hajrá! Hajrá! Remélem babás vagy!!!! Majd írj, hogy mi a helyzet!
14/36 anonim válasza:
Ez pozi!Nekem is ilyen volt,nem erősödött.19 hetes km
15/36 anonim válasza:
Az biztos, hogy ez pozitív, de amíg nem erősödik a csík, addi ne éld bele magad, nehogy csalódás érjen mégis!
Azért mondom mert nekem is voltak ilyen tesztjeim, sőt, még erősebbek is és mégsem voltam terhes.
Ha teljesen egyértelműen erős csíkod lesz, na, akkor örülj!
Drukkolok, hogy erős pozid legyen!
16/36 anonim válasza:
Az ovitreltöl nekem is ilyen volt a 8-9 ik napon. De csak attol. Fölösleges ilyenkor még tesztelni! Várd ki a mensi napját legalább! Renélem neked sikerül!
17/36 A kérdező kommentje:
Ma is csináltam, és ugyan olyan.
Kedves utolsó! Ha az ovitrellétől volt pozi, akkor mikor ürül ki? Ma a 10. napon is halványan de ott a második csík.
2011. júl. 3. 11:21
18/36 anonim válasza:
Tedd fel a mai képét! Csak halványabb, vagy épp erősebb egy kicsit a mostani mint a 2 napos!
19/36 A kérdező kommentje:
Egyforma!
Egymás alá raktam és olyan erősségű mind a kettő.
2011. júl. 3. 11:37
20/36 anonim válasza:
Hát akkor várj még 2 napot és tesztelj megint (de ugyanolyan teszttel). Egyszer biztosan eldől mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!