Mível szoptatok még így nincs meg és már 2x is rosszul voltam 1x reggel 1x este. Csináltam tesztet egyik nap ami negatív lett. Lehetséges hogy babás vagyok?
Figyelt kérdés
De ezt nap közbe csináltam.A reggeli rosszul lét a mai nap történt ami úgye a teszt elvégzése után 3 nappal.Az esti rosszul lét viszont a teszt elvégzése elött 1 nappal.Esetleg lehetséges,hogy terhes vagyok vagy csak képzelödöm?Vízelet sugaras tesztet csináltam ami szerintem a legjobb mert másik két gyermekemet is csak az mutata ki.
Köszi a válaszokat előre is!
2009. márc. 27. 10:39
1/3 anonim válasza:
próbáld később a tesztet. de lehet hogy csak egy jó virust kaptál el.
2/3 anonim válasza:
Reggeli első pisiből tesztelj, abban van a legtöbb hcg, ha terhes vagy. Majd írd meg az eredményt, kíváncsi vagyok, én is szoptatok. Mennyi idős a babád? Visszajött már a menzeszed?
3/3 A kérdező kommentje:
Hát igen tudom,hogy a reggeli tesztelés a legjobb/legpontosabb.Bár azt hozzá teném mind két gyermekemmel a reggeli tesztek halványak voltak és rá 2-3 napra napközbeni vízelet sugaras teszt mutatta ki a két csíkot.
4 hónapos a babám és csak szopizik és még nincs menszeszem.
2009. márc. 27. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!