Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 27-28 ra nem várósok mi a...

27-28 ra nem várósok mi a helyzet a mensivel? Hogy érzitek magatok? Volt aki már esetleg akár tesztezett is?

Figyelt kérdés
2009. márc. 26. 14:04
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Sajna nekem sem sikerült ebben a hónapban:(A hőm reggelre elkezdett leesni.Drukkolok a többieknek! [link]

2009. márc. 27. 09:25
 12/28 A kérdező kommentje:
sziasztok csajok!nekem még egyenlöre nincs mensim bár azt hittem hogy reggelre meglep de hála még nem!nagyon sajnálom akinek nem sikerült ,te melyik válaszolo voltál??nekem fájdogál a hasam hol gyengébben hol már rohanok is a betéttel!a mellem elég erösen kék eres lett de annyira nem fáj már !és hát nem tudom ezt mire véljem már tényleg!nem tom tünet e de jópár napja rosszul alszom,felébredek éjjel és .....!irjatok kinél mi a helyzet!
2009. márc. 27. 13:05
 13/28 A kérdező kommentje:
neked csak a höd esett le?vagy meg is jött!??ne add fel azért mert nem lehet tudni !én nem szeretem ezt a hömérös hülyeséget mert ez bolonditja meg a nöket állitom!inkább a tested figyeld,szerintem az sikeresebb!ha peteérésem van akkor mindig jobban kivánom pl a sexet is ez is egy jel !sok sikert pussz
2009. márc. 27. 13:08
 14/28 anonim ***** válasza:

Szia!

Én tegnap 17:35-kor írtam.Nem jött még meg,de úgy érzem holnapra meg fog.Nálam ez a hőleesés mindig azt igazolja,hogy másnapra megjön.A hasam fájdogál,de a derekam már nem.Viszont úgy érzem,a váladékom is vizesebb lett,így ebből is gondolom,hogy ebből mensi lesz.Na mind1,majd kiderül.Új hónap,új remények!:))

Az jó,hogy neked nem jött meg még,hátha nem is fog,azért nagyon drukkolok neked!!

Velem is úgy van,hogy peteéréskor nagyon kívánom a szexet!!

Írj majd,hogy mi van veled,nagyon kíváncsi vagyok!

2009. márc. 27. 15:38
 15/28 anonim ***** válasza:

A tegnapi 14.13-as vagyok.Tegnap este szeretkeztem a férjemmel és utána véres volt ami visszajött, így én már nem is reménykedem tovább, ma már enyhén barnáztam napközben.

Amúgy a hőm továbbra is fenn van, derekam fáj és már napközben is enyhe görcseim vannak, ja és amellem is feszül.Ajjaj, ebből mensi lesz szerintem!:((

2009. márc. 27. 19:10
 16/28 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Én is írtam korábban, aki a 27-29-ére nem várja. 28-ka van, de még mindig nem jött meg. Nem tudom, hogy mi lesz ebből. Van megjön érzésem, de enyhültek a tünetei. Szerintetek létezik olyan, hogy eddig azt éreztem, hogy meg fog jönni, de mégsem fog? Én már úgy voltam, hogy ebben a hónapban sem sikerült, de tegnao óta az jár az eszemben, hogy lehet terhes vagyok? Szerintetek a leirtak alapján teljes képtelenség a gyanum? Egyébként vagy száraz vagyok, vagy egy pici krémes folyásom van.
2009. márc. 28. 07:07
 17/28 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is tegnapra vagy már nam várom, de még semmi. Én is biztos voltam benne tegnap hogy mára megjön, de még semmi. semmi különös érzés nincs ma. Reménykedjünk!

2009. márc. 28. 10:02
 18/28 A kérdező kommentje:
akkor szoritsunk egymásnak!!!puszi
2009. márc. 28. 10:57
 19/28 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Képzeljétek,nekem mára megjött,nem is kicsit.Viszont a reggeli hőm 37-re ugrott fel.Én ezt mér tényleg nem értem...

2009. márc. 28. 13:37
 20/28 anonim ***** válasza:
Itt a görbém: [link]
2009. márc. 28. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!