27-28 ra nem várósok mi a helyzet a mensivel? Hogy érzitek magatok? Volt aki már esetleg akár tesztezett is?
Sziasztok!
Sajna nekem sem sikerült ebben a hónapban:(A hőm reggelre elkezdett leesni.Drukkolok a többieknek! [link]
Szia!
Én tegnap 17:35-kor írtam.Nem jött még meg,de úgy érzem holnapra meg fog.Nálam ez a hőleesés mindig azt igazolja,hogy másnapra megjön.A hasam fájdogál,de a derekam már nem.Viszont úgy érzem,a váladékom is vizesebb lett,így ebből is gondolom,hogy ebből mensi lesz.Na mind1,majd kiderül.Új hónap,új remények!:))
Az jó,hogy neked nem jött meg még,hátha nem is fog,azért nagyon drukkolok neked!!
Velem is úgy van,hogy peteéréskor nagyon kívánom a szexet!!
Írj majd,hogy mi van veled,nagyon kíváncsi vagyok!
A tegnapi 14.13-as vagyok.Tegnap este szeretkeztem a férjemmel és utána véres volt ami visszajött, így én már nem is reménykedem tovább, ma már enyhén barnáztam napközben.
Amúgy a hőm továbbra is fenn van, derekam fáj és már napközben is enyhe görcseim vannak, ja és amellem is feszül.Ajjaj, ebből mensi lesz szerintem!:((
Szia!
Én is tegnapra vagy már nam várom, de még semmi. Én is biztos voltam benne tegnap hogy mára megjön, de még semmi. semmi különös érzés nincs ma. Reménykedjünk!
Sziasztok!
Képzeljétek,nekem mára megjött,nem is kicsit.Viszont a reggeli hőm 37-re ugrott fel.Én ezt mér tényleg nem értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!