Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kimutatná a teszt a vérzés...

Kimutatná a teszt a vérzés elmúlása után, ha ott volt a baba, csak mensivel távozott, mert nem tudott megtapadni?

Figyelt kérdés
Ha pl. ciklus 3. napján tesztelnék (amikor már nem vérzek annyira, vagy egyáltalán nem vérzek), akkor kimutatná-e a teszt, hogy volt baba? Mert ha pozi lenne, akkor azonnal elmennék dokihoz, hátha még menthető...de ha nega, akkor beletörődnék, hogy nem volt baba. Tehát akkor már ki kéne mutassa, ha ott van/volt? Saját megnyugtatásomra szeretném ezt tenni. (Persze ez még nem aktuális, csak előre kérdezem)
2011. ápr. 11. 10:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Vetélésem napján már negatív volt a tesztem!
2011. ápr. 11. 10:56
 2/5 anonim ***** válasza:
nekem barnázással indult a vetélés, és akkor még poz. volt a teszt, aztán menzi szerű lett a vérzés és műtéttel kellett befejezni :-(
2011. ápr. 11. 11:02
 3/5 anonim ***** válasza:
nálam is ugyanúgy, mint az első válaszolónál, a vetélésem napján a kórházban vizeletből végzett teszt már negatív volt, csak a vérből tudták kimutatni.
2011. ápr. 11. 13:42
 4/5 A kérdező kommentje:
Akkor nem is fogom megtudni, ha ott volt a babám??? :((
2011. ápr. 11. 15:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Már nem! Én a hatodik héten vetéltem el,azonnal mentem orvoshoz,de csak annyit mondott,hogy nagyobb a méhem (pozitív tesztem csak jelzés értékű),menstruáció szerű vérzésem van! Persze én tudtam,hogy nem menstruálok,hanem vetélek,és később be is bizonyosodott!
2011. ápr. 11. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!