Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki milyen anyagi helyzetben...

Ki milyen anyagi helyzetben vállalt babát?

Figyelt kérdés

Van olyan köztetek, akinek a napi megélhetés is gondot okozott, mégis belevágtak a párjával? Jött úgy vkinél a gyerek, hogy azt se tudta, hogy a fizetésig tartó egy hetet, hgyan oldja meg, mert nincsen pénzük?

Én nagyon vágyom már egy Töpörtyűre, de sajnos alig van pénzünk. Ez rettenetesen visszatart, hiszen szeretnék majd megadni neki mindent, amit csak lehet. Egyszerűen vívódom magamban és nem tudom mi lenne a helyes. A szívemre vagy az eszemre hallgassak? A családban sajnos nincs kisgyerekes, így nem tudnánk senkitől pl. ruhácskát vagy kiságyat kapni.

2009. márc. 26. 12:56
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Hát nem könnyű a döntés!

A mi Babócánk nagyon sokat váratott magára, míg orvosi segitséggel, nagy nehezen megfogant. A megtakarított pénzünk fele már el is fogyott. Aztán a terhesség megtartó kezelés se volt kevés, de nagyon nagyon boldogak voltunk. Minden problémamantes volt.

Hat hónapos terhesen elutaztam vidékre 4-5 napra, h a nagyszüleimet és anyukámat meglátogassam, mert hát ugye kicsi babával, télvíz idején nem indul el az ember.

A férjem hétvégén jött értem és az autót majdnem totálkárosra törte. Szerencsére karcolás nélkül megúszta.

Úgy döntöttünk megjavíttatjuk az autót, hisz nem tellett másra, - kár volt mint kiderült- és oda lett a baba várásra eltett pénz.

Ugy mentem be szülni, hogy nem tudtuk miből kifizetni a szülés díját. és az orvosom azt mondta h épp szabadságon van, ne zavarjuk. Pedig előtte megígérte. Ügyeletes orvossal(nővel) szültem és nem bántam meg ...

Kiságyat használtan vettük, a babakocsit a férjem kollegájától kaptuk mert a gyerek már kinőtt belőle. Csak pár ruhácskát vettünk az elején, és később nagyon sokat kaptunk a rokonoktól, barátoktól. Volt köztük használt és új is.

Baba-mama klubba járunk, itt lehetőség van nagyon olcsón 200 ft/ darab használt gyerekruhát venni. Ki is használjuk , mert játszani pont jó ...

Most másfél éves a Babócánk és bár anyagi helyzetünk nem javult, tervezzük a tesót.

Nem könnyű, de szerintem ha szeretjük és tiszteljük a társunkat minden egyszerűbb.

2009. márc. 28. 10:02
 32/32 anonim ***** válasza:

Mi albérletbe lakunk a férjemmel,és sajnos kilátás sincs arra,hogy lakást vegyünk.úgy döntöttünk,hogy mindég lesz valami,ami miatt a baba érkezésének jövetelét késleltetnénk,így nem vártunk tovább.

hamar sikerült,és most nagyon örülünk neki.ruhákat turkálok,a többire nehezen,de összespóroltuk.

vágj bele,megéri.

5hós anyuka

2009. ápr. 2. 17:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!