Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Útálom, hogy mindenki bebabáso...

Útálom, hogy mindenki bebabásodik, csak én nem. Más eldobja, mi bármit megtennénk érte. Dühítő! Ugye? Hogy lehet ezen nem kiakadni? Becsavarodni?

Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 11:36
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Tudom, hogy min mész/mehetsz keresztül.

Igaz nekem kétszer első hónapban sikerültek a babák, DE a drága Húgomnak, akit nagyon szeretek nem sikerül :(

Bármit megadnék érte, hogy sikerrel járjanak, mert nem tudom nézni ahogy szenved :(

Amikor a 2. baba összejött, nem mertem elé állni, sírtam, mint a záporeső.

Szóval közvetve, de tudom, hogy nehéz piszkosul!

Őszintén drukkolok minden babára vágyónak, hogy minél hamarabb egészséges kisbabáknak örülhessenek!

2011. jún. 27. 13:10
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
most lehet hogy sokan fognak le pontozni,de engemet az haborit fel,amikor latom a kis roma lanyokat korulottuk vagy 6-7 kis gyerekkel es hat persze raadasul meg a kovezkezo is uton van,csak a segelyert csinaljak oket,meg az a retek meg mocsok ahogy vannak szerencsetlen gyerekek! hat engem sokszor az idegesit hogy akiknel tenyleg normalis tiszta korulmenyek kozt nolhetne fel egy gyerek,hat oda bezzeg nem adatik meg,de a mocsokba oda bezzek tucatjaval! na meg azok akik megszulik es megfolytsak vagy megolik a sajat babajukat hat azzokrol meg nem is irom le a velemenyemet! olyan esetet is ismerek aki utlegelte a hasat hogy menjen el a baba,hat ember az olyan,komolyan mondom ha en egyszer mar vegre sikerulne teherbe esnem en meg arra is kepes lennek hogy 2kg ne emeljek nem hogy ilyet csinaljak!
2011. jún. 27. 13:25
 13/26 A kérdező kommentje:
Meglepődtem milyem sokan vagyunk....kitartás mindenkinek!:)
2011. jún. 27. 13:33
 14/26 anonim ***** válasza:

Mióta próbálkoztok amúgy?

Szerintem is csak süket duma az hogy nem görcsölj rá meg foglald le magad és ezeken már rég átestem. Még olyan is volt, hogy azt sem tudtam mikor kell hogy megjöjjön, csak egyszer hírtelen eszembe jutott, hoppszmondom holnap, akkor pakoljunk fel. Na hát ha valaki akkor én teljesen leszoktam a görcsölésről, és belefeledkeztem a munkába, és így se semmi. Ennek már két és fél éve.

2011. jún. 27. 14:13
 15/26 anonim ***** válasza:

Hűűű, ez a topik kényes tájék... :S

Vannak emberek, akik olyan szinten felelőtlenek, hogy az élet küld nekik egy gyereket, és meg kell oldaniuk ezt a 'nehéz" szituációt.

És vannak mások, akik babáért imádkoznak, de az élet próbára teszi őket...

A két tábor egyforma nagy, bármennyire hihetetlen, csak ugye az abortuszosok nem reklámozzák magukat, míg a babára vágyók nem titkolják, mit szeretnének.

Nyugodtan lepontozhattok, de mindenkinek a saját sorsával kell megbirkózni, és mindenkinek a saját baja a legfontosabb :/

2011. jún. 27. 14:42
 16/26 anonim ***** válasza:
Jah, lemaradt, hogy sosem volt még abortuszom, vagy ilyesmi, szóval nem az "ellentábor" tagja vagyok.
2011. jún. 27. 14:49
 17/26 anonim ***** válasza:

Én is ezt érzem. Mi a 6. hónapja próbálkozunk, sikertelenül.

Most lesznek kivizsgálások, voltam magándokinál, a 6 hónapot nem tudja, 1 évet tud. Azért 1 évet hogy elküldjön kivizsgálásokra engem és a párom is. Ti voltatok már?

2011. jún. 27. 15:27
 18/26 anonim ***** válasza:

Szia! Ugyanígy érzek, csak én már a dühön túl vagyok....

A legjobbnak hitt barátnőnek tavaly gumi mellett besikerült a baba. Pár hónapja szült. Nem voltam mellette a terhessége alatt, mert nagyon stresszes volt a munkahelyem és az itthoni dolgok is, nagyon padlón voltam, nem tudtam örülni vele együtt. Főleg, hogy Ő tudta, h én már több éve szeretnék, de kisebb nagyobb kihagyásokkal mindig halasztottuk az újabb próbálkozásokat.... Most ott tartok, hogy a legjobbnak hitt barátnőm helyettünk, egy régi iskolatársát választotta keresztszülőknek, ami nekünk nagyon szarul esett. Úgyhogy ennyit a barátságról.... Ha szarban vagy, senkit nem érdekel, csak ugráld körbe a másikat... Hát nem. Megvagyok barátnő nélkül is.

Átérzem a helyzeted. Azt tudom tanácsolni, hogy ne add fel. És ne idegesítsd magad mások Boldogságán.... remélem értesz.... csak magaddal és a Pároddal foglalkozz. Akkor legyetek együtt, amikor jólesik, és hidd el, jönni fog feléd is az a gólya! ;)

Egy szintén babára váró anyukajelölt :)

2011. jún. 27. 15:41
 19/26 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó Velem ez fordítva történt meg azaz csak annyi h a legjobbnak hitt barátnőm nem akar gyereket és engem is mindig le akart beszélni, egy éve mikor kiderült h jön a baba szinte sajnálat volt az arcán és mikor 8hetesen elment a babám, szinte örült...Nekem sincs szükségem rá és nagyon jól megvagyok nélküle!

Igazatok van dühítő ez a helyzet és én is olyan helyen lakom ahol sok a roma és egy 15-16 éves lány körül már 2-3 gyerek szaladgál...a retekről nem is beszélve!

2011. jún. 27. 16:56
 20/26 anonim ***** válasza:
bezzeg oda 20-asaval szuletnek a babak!
2011. jún. 27. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!