Unalom ellen vmi? 5. héttől itthon ülök és már kezdek becsavarodni mostanában az unalomtól.20 hetes km
Veszélyeztetett vagy? Vagy csak otthon maradtál? Én is már nagyon az eleje óta itthon vagyok, de én azért bírtam a sok fekvést, voltak kedvenc sorozataim, "be volt táblázva" a napom. Mostmár többet tudok mozogni, így a háztartással telik el a napom, persze minden lassabban megy. Én nem szoktam unatkozni, mindig van valami mosni való, akkor teregetni, hajtogatni való, mosogatni kell, ágyat megigazítani, feltakarítani meg ilyenek.
34+4 hetes
Beszélgessünk, én is 20 hetes vagyok, az első pillanattól kezdve itthon. :)
Terveim januárra, hogy kiganézom a lakást, minden olyat kidobog ami majd a babának útban lehet.
Nyugi, még 20 hét, és többé nem fogsz unatkozni. Használd ki az idődet. Olvass, nézzél filmeket, látogasd a kisgyerekes barátnőket és tanulj tőlük. / Évekig nem tudtam követni a sorozatokat a TV-ben /. De nem bántam meg. Szép, békés időszak volt a terhesség.
Sok sikert!
Azám....:-)!Visszasírod még ezeket az unalmas napokat.Én is itthon voltam szinte teljesen az elejétől,nekem pont akkor szűnt meg a munkahelyem.De én sem unatkoztam.A bőröndömet már szerintem a 6.hónapban összeraktam,csinosítgattam a babaszobát,üvegfestékkel figurákat készítettem a babaszobába,vagy kivasaltam a babaruhákat.ettől volt olyan meghitt az egész babavárás.Emellett teljes értékű életet éltem,ugyanúgy mentem sétálgatni,bevásárolni,vagy az orvoshoz,szánkóztam a 8. hónapban,persze csak finoman...elég fitt kismama voltam(persze az más ha veszélyeztetett terhes vagy).Szerintem ha már mindenképpen az ,,otthonosdi" marad,akkor készíts a babádnak valamit,meglátod mennyire lefoglal majd és hogy mennyire fog örülni neki a manó,ha felfedezi:o)
Boldog babavárást!
szia!
hasonló cipőben járok... én a 11. héttől vagyok itthon, lassan halálra unjom magam, most kitaláltam, hogy kötök, az lefoglal egy darabig, aztán meg látm... eddig neteztem, tvztem, takarítottam... hát nem épp izgi program, és örültem, amikor dokihoz kellett mennem, mert akkor legalább nem unatkoztam, még ha csak egy tp-s papír miatt kellett is mennem:P
sosem értettem azokat a kismamákat akik azt irják unatkoznak!
Annyi minden van amit csinálhatsz pl uj kajákat kiprobálhatsz csinálj meglepit a párodnak késobb ugy sem lesz rá lehetoséged,vagy ezer más dologgal le lehet foglalnod magad.
pontosan úgy vagyok mint te. 5. héttől itthon (munkahely miatt). most vagyunk 20 hetesek. én is mindent csinálok. régebben imádtam a rokonokat járni, azzal is elmegy egy fél nap, de most parázok minden bacitól, úgyhogy be vagyok zárva. (anyós még sétálni sem enged el)
az utsónak írnám, ez nem olyan egyszerű ám. nem pontos a kifejezés, hogy unatkozunk. nem erről van szó. csak egyszerűen a társaság hiánya elkedvteleníti az embert. írok példát. az egyik barátnőm megzizzent.. nemtom, de nem akar beszélni sem velem. a másik megszült, ő el van foglalva, a harmadik, a legeslegjobb, meg kiment külföldre dolgozni. még el sem búcsúzhattunk. 2 hét alatt történtek. hát kinek van kedve bármihez is, ha nem tud beszélgetni? és végre mást hallani, nem csak állandóan a terhesség dolgairól. (nem elég a hányás, még kikérdeznek róla 5x)
na.. ennyit erről.. különben jól vagyok.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!