Unalom ellen vmi? 5. héttől itthon ülök és már kezdek becsavarodni mostanában az unalomtól.20 hetes km
Pedig muszáj lefoglalnod magad, mert még nagyon hosszú az idő. Szerintem próbálj minden napra valamilyen napirendet készíteni, amiben legyen feladat és szórakozás is. Így lehet, hamarabb eltelik az idő. Tudom, egy kismama számára nincs túl sok szabadidős program, de ha teheted, akkor minél többet járj el otthonról. HA lehet járj terhestornára, ott ismerkedhetsz is, hátha akad, akivel egy-egy unalmas napon beülhetsz egy cukiba, vagy elmehettek vásárolgatni. És velük közös a téma is, lehet órákat beszélgetni.
Én ahova tudok, gyalog megyek, ezzel is telik az idő, néha azt veszem észre, hogy 2-3 órát elsétálgattam egy-két dolog intézése közben.
Ne a TV-t nézzd, mert abban nincs semmi. Én a kedvenc filmeket veszem sorba, ha megszületik a lányunk, úgysem tudok egy darabig ezzel foglalkozni.
Szeretek a barátnőimhez járni, nekik már van gyerekük, sokat tanulok tőlük, és persze játszom a kicsikkel.
Most, 34. hetesen ott tartok, hogy kezdek nehezen mozogni, egy-egy feladat le is fáraszt egész napra, így mondhatni, nem unatkozom, örülök, ha ágyba kerülök és pihenhetek.
Szóval ne ücsörögj otthon, azt hagyd a végére!
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!