Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Unalom ellen vmi? 5. héttől...

Unalom ellen vmi? 5. héttől itthon ülök és már kezdek becsavarodni mostanában az unalomtól.20 hetes km

Figyelt kérdés
2010. jan. 2. 18:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
bocs nem utsó, előtti.
2010. jan. 2. 20:42
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én is az 5.héttől vagyok itthon!És totálkáros vagyok!A férjecském napi 12 órát melózik!Hajnalba megy,késő este jön!Veszélyeztetett vagyok ,úgyhogy pihi van!Még csak 12 hetes vagyok ,de nem tudom mi lesz velem!Ráadásul alapjáraton iszonyúan pörgős ember vagyok!Nagyon könnyen beszél az egyik előttem válaszoló!Főzzél,mossál,takarítsál...de basszus,mondjuk ha nem lehet, vagy csak egyszerűen nem bírod!?A terhességet nem mindenki egyformán éli meg!Nekem pl.nagyon nehéz!És igenis iszonyúan unatkozom!És beforgatom saját magam!Félek be fogok dilizni a végére!Ha már itt lesz a baba teljesen más lesz!Lesz miért elfáradni,meg kikészülni!!!:)))És én már nagyon várom!
2010. jan. 3. 08:11
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Pedig muszáj lefoglalnod magad, mert még nagyon hosszú az idő. Szerintem próbálj minden napra valamilyen napirendet készíteni, amiben legyen feladat és szórakozás is. Így lehet, hamarabb eltelik az idő. Tudom, egy kismama számára nincs túl sok szabadidős program, de ha teheted, akkor minél többet járj el otthonról. HA lehet járj terhestornára, ott ismerkedhetsz is, hátha akad, akivel egy-egy unalmas napon beülhetsz egy cukiba, vagy elmehettek vásárolgatni. És velük közös a téma is, lehet órákat beszélgetni.

Én ahova tudok, gyalog megyek, ezzel is telik az idő, néha azt veszem észre, hogy 2-3 órát elsétálgattam egy-két dolog intézése közben.

Ne a TV-t nézzd, mert abban nincs semmi. Én a kedvenc filmeket veszem sorba, ha megszületik a lányunk, úgysem tudok egy darabig ezzel foglalkozni.

Szeretek a barátnőimhez járni, nekik már van gyerekük, sokat tanulok tőlük, és persze játszom a kicsikkel.

Most, 34. hetesen ott tartok, hogy kezdek nehezen mozogni, egy-egy feladat le is fáraszt egész napra, így mondhatni, nem unatkozom, örülök, ha ágyba kerülök és pihenhetek.

Szóval ne ücsörögj otthon, azt hagyd a végére!

Minden jót!

2010. jan. 3. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!