Megérezhetik a csecsemők a kis tesót?
Szia!
Igaz az én kisfiam 2 éves volt, amikor azt mondta nekem, hogy:
- Anya,neked baba van a hasadban?
Rá 3 napra pozitív lett a tesztem!
:)
Nem tudom, hogy véletlen volt, vagy tényleg érezhette?
Drukkolok a pozitív teszthez! :)
Köszönöm szépen Mindenki válaszát és köszönöm a drukkokat! Húú nagyon izgulok, olyan vagyok, mint egy lökött tinilány!:-))
Amúgy sok ilyenről hallottam, hogy "nagy" tesó hamarabb "tudott" a terhességről, mint maga az anyuka. Egyik ismerősöm kisfia egy ropit tett anyukája hasára és azt mondta Hamm-hamm...pár nap múlva pozitív teszt.
Na de majd kiderül pár nap múlva mi is a helyzet!:-)
A 3 éves lányom néhány napja megkérdezte: Anya, kik laknak a hasadban?
Most próbálkozunk tesóval. Holnap kéne megjönnie, de mivel már egy hete pecsételő vérzésem van mellfeszüléssel, hát nem tudom...
nálunk egyértelműen megérezte. a kisfiam 2,5 éves amúgy is anyás, de a nemvárt napja előtt 2-3 nappal iszonyatosan ragaszkodó lett. apa nem altathatta, apa nem etethette, apa ne bújjon oda, csak és csakis mindent anya, pedig eddig mindent közösen csináltunk. pozitív lett a tesztem, azóta csak én altathatom és folyamatosan bújik a drágám.
11 hetes kismama
Sziasztok! Már előbb szerettem volna írni, de nem nagyon volt kedvem semmihez. Sajnos, nem tudom/tudjuk meg, hogy volt e új kis lakó a pocakban,mert tesztet mára terveztem, de szerda eset megemeltem magam. De az is lehet, hogy szimplán csak megjött. Iszonyatos görcsök között,de megjött.:-( Pedig minden arra utalt,hogy lesz kis tesó.:-((
Akik eddig válaszoltak és/vagy drukkoltak azoknak még egyszer köszönöm!
A kismamiknak pedig sok-sok egészséget kívánok, na meg persze a kis pocaklakóknak is!
(Tegnap este leánykám már gyönyörűen a helyén aludt, ma meg már feleannyira volt anyás, mint az elmúlt hétben...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!