Megérezhetik a csecsemők a kis tesót?
Kisfiam másfél éves volt mikor teherbeestem,ő is megváltozott,nagyon anyás lett,bújt hozzám,puszit adott a pocimra (előtte sosem tette) de mi akkor már tudtuk,hogy sikerült a kistesó,és szerintem látta,hogy mi is megváltoztunk stb...
22h km
Az én kisfiam 2 éves 4 hónapos, és mikor csak pár hetes terhes lehettem, állandóan fel akart jönni az ölembe, és még jobban anyás lett. A keresztfiamat (1 éves) nem engedte meg, hogy felvegyem. Mostanában állandóan puszilgatja a hasamat, és nagyon bújós lett. Még azt sem engedi meg, hogy az apja megpusziljon, vagy hozzám bújjon mert akkor hisztizik, hogy elveszik anyát. Ilyet nem csinált a terhesség előtt! Aranyos, de kicsit aggódom, hogyan fogja fogadni a picit.
16 hetes kismama
Köszönöm szépen a két kismami válaszát is! Gratulálok és kívánok sok egészséget!:-)
Hét közepefele veszek tesztet.
akkor arra is válaszolok,
nem, szerintem nem érezhetik meg a babák
azt hogy terhes vagy csak te érezheted !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!