Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megérezhetik a csecsemők a...

Megérezhetik a csecsemők a kis tesót?

Figyelt kérdés
10hónapos a kislányom. Párnapja hasonló "dolgokat" érzek, mint amikor vele terhes lettem. (Két napja meg kellett volna jönnie, a ciklusom már 6hónapja gyönyörűen beállt.) Kicsi lányom eddig példamutatóan aludt a helyén, de mióta a tünetek vannak nagyon anyás lett és csak mellettem alszik el. Lehetséges, hogy érezheti? Valakinek hasonló tapasztalat?
2011. jún. 27. 10:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
52%
Nem érzi, hogyan is érezné? Viszont lehet szeparációs szorongás, vagy csak megijedt egy vihartól (volt mostanában elég dörgés-villámlás) és emiatt anyásabb.
2011. jún. 27. 10:53
 2/17 anonim ***** válasza:
52%
vagy azt érzi,hogy te vagy más.
2011. jún. 27. 10:57
 3/17 A kérdező kommentje:
Mostanában egyszer volt vihar, de akkor is úgy aludt mint a bunda, csak reggel 7-kor kelt fel.:-) (3napja volt a vihar, de már előtte ilyen anyás.) Ismerőseim körében volt ilyen, hogy megérezte a tesót, de őket csak nem kérdezhetem meg. Azért köszönöm a válaszod!
2011. jún. 27. 10:57
 4/17 anonim ***** válasza:
77%

Kisfiam másfél éves volt mikor teherbeestem,ő is megváltozott,nagyon anyás lett,bújt hozzám,puszit adott a pocimra (előtte sosem tette) de mi akkor már tudtuk,hogy sikerült a kistesó,és szerintem látta,hogy mi is megváltoztunk stb...

22h km

2011. jún. 27. 11:42
 5/17 Niktoon ***** válasza:

Az én kisfiam 2 éves 4 hónapos, és mikor csak pár hetes terhes lehettem, állandóan fel akart jönni az ölembe, és még jobban anyás lett. A keresztfiamat (1 éves) nem engedte meg, hogy felvegyem. Mostanában állandóan puszilgatja a hasamat, és nagyon bújós lett. Még azt sem engedi meg, hogy az apja megpusziljon, vagy hozzám bújjon mert akkor hisztizik, hogy elveszik anyát. Ilyet nem csinált a terhesség előtt! Aranyos, de kicsit aggódom, hogyan fogja fogadni a picit.

16 hetes kismama

2011. jún. 27. 12:01
 6/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a két kismami válaszát is! Gratulálok és kívánok sok egészséget!:-)

Hét közepefele veszek tesztet.

2011. jún. 27. 12:15
 7/17 anonim ***** válasza:
Drukkolok,majd írd meg mi lett!
2011. jún. 27. 12:32
 8/17 anonim ***** válasza:
11%
bocsi de 10 hónapos kislány az már nem csecsemő..
2011. jún. 27. 12:35
 9/17 A kérdező kommentje:
Mindenképp megírom az eredményt!:-) Utolsó: Bocsi, de ezt sikeredett leírnom, míg kislányom ide nem ért. Ja és bocsi, te meg nem konkrétan a kérdésemre válaszoltál!;-) Emberek vagyunk hibázunk.:-D
2011. jún. 27. 12:47
 10/17 anonim ***** válasza:

akkor arra is válaszolok,

nem, szerintem nem érezhetik meg a babák

azt hogy terhes vagy csak te érezheted !!!

2011. jún. 27. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!