Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jó volt az időzítés?

Grófházy kérdése:

Jó volt az időzítés?

Figyelt kérdés

Vasárnap délután nagyon pozitív lett az ovu tesztem.(Hétfőn is néztem,de elfelejtkeztem,és elég sokat ittam a megelőző 1 órában,tehát az - lett)Szombaton voltunk együtt,hétfőn, és kedden.

Vasárnap nem bírtam volna ki,úgy szúrt a petefészkem

2009. márc. 25. 10:20
 1/7 anonim ***** válasza:
23%
Nem látunk a jövőbe, így biztosat mondani nem tudunk. A teherbe esés egyik szükséges (de nem elégséges) feltétele a peteérés.
2009. márc. 25. 10:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A leheto legjobb idobe voltatok egyutt ahoz, hogy noveljetek az eselyeket. Ha pozitiv lesz a teszt akkor 24-36 orara ra reped meg a tuszo. Ha a szombati spermiumok meg vasarnap is erosek voltak es hetfon meg jott az uj dozis. :) Ha megis kesobb repedt meg a tuszo akkor ott vannak a keddi spermak. Pozitiv tesztet kivanok neked!!!
2009. márc. 25. 10:36
 3/7 A kérdező kommentje:

Jaj kedves uccsó,de nagyon kívánom,hogy igazad legyen :):):)

Októberben sajna volt egy vetélésem,és nem akartuk elkapkodni,vártunk majd fél évet.Akkor is második próbálkozásra sikerült.A pozitív napon ott sem voltunk együtt,hanem másnap.Én azt hittem akkor is,hogy lecsúsztunk.De a nemvárt előtti napon nagyon halovány pozitív,másnap meg vörös lett a teszt.ALig akartam elhinni.De nem sokáig örülhettünk sajnos.

Már jó lenne ha valaki álmatlan éjszakákat okozna....

2009. márc. 25. 10:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok (10:36 ha valaki kozben irt. Sajnos nekem is decemberben volt vetelesem. :( Nekunk csak egy mensit kellett megvarni de azota nem akar jonni a baba. Sajnos nekem ebben a honapban egyaltalan nem lett pozitiv az ovu tesztem. ettol fuggetlenul kozepidi korul surun voltunk egyutt de barcsak igy bele talaltunk volna mint ti. :) Aprilis 1 korul nem varom, de nem fuzok sok remenyt hozza. Remelem, hogy hamarosan mindkettonknel osszejon. Ha majd jovohonpban tesztelsz megirhatod az eredmenyt elmentem a kerdest, en is majd jelzem, ha teszteltem elseje utan.
2009. márc. 25. 11:29
 5/7 A kérdező kommentje:

Kedves 10.36-os :)

én árp.5-re nemvárom.

Hát ha nem volt + teszted,akkor lehet ebben a hónapban kimaradt a peteérés.Nekem a vetélés után 2 hónapig nem volt + ovu tesztem.

De talán most sikerült.

Mindenesetre szorítok nektek is,hogy minél előbb sikerüljön.

Mi volt a gond nálatok,hogy elvetéltél(persze ha nem vagyok túl indiszkrét).

Nálam a kötelező vizsgálaton nem volt szívhang.7 hetes voltam.

2009. márc. 25. 11:51
 6/7 anonim ***** válasza:

11:29-es vagyok. Tegnapelott teszteltem de negativ. :( Mensim viszont meg nem jott meg. Azt hiszem szombaton vagy vasarnap tesztelek megegyet ha addig nem jon meg. Remelem nallad pozitvi lesz!!!

A vetelesemnek nem tudjak az okat. Meg utrahangon nem voltam mert pont azon a heten keszultem igy nem tudom, hogy egyaltalan volt-e elo magzatom. Munkaban voltam amikor elkezdtem gorcsolgetni es barnazgatni. Gyorsan mentunk a korhazba es ott mondtak, hogy sajnos mer urul kifele. Mivel szepen kitisztultam nem kellett muvileg befejezni. Ra ket hetre volt egy kontrol es akkor mondta a doki, hogy egy mensit varjunk meg aztan lehet probalkozni. Hat nagyon varujuk mar a babat ugyhogy jo lenne ha osszejonne. Egyelore semmi tunetem nincs, a mindjart megjon erzesem is elmult tegnap. Fogalmam sincs mi lehet. Majd vasarnap kiderul! :)

2009. ápr. 2. 12:34
 7/7 A kérdező kommentje:
szia utolsó.köszönöm a választ,és sajnáloma történteket.Ennek valami miatt így kellett lennie.AZt legalább tudod,hogy képes vagy természetes úton teherbe esni.Én vasárnapra nemvárom.Nem tesztelek hétfő előtt semmiképp.Úgy döntöttem.majd megírom mi volt...
2009. ápr. 3. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!