Jó volt az időzítés?
Vasárnap délután nagyon pozitív lett az ovu tesztem.(Hétfőn is néztem,de elfelejtkeztem,és elég sokat ittam a megelőző 1 órában,tehát az - lett)Szombaton voltunk együtt,hétfőn, és kedden.
Vasárnap nem bírtam volna ki,úgy szúrt a petefészkem
Jaj kedves uccsó,de nagyon kívánom,hogy igazad legyen :):):)
Októberben sajna volt egy vetélésem,és nem akartuk elkapkodni,vártunk majd fél évet.Akkor is második próbálkozásra sikerült.A pozitív napon ott sem voltunk együtt,hanem másnap.Én azt hittem akkor is,hogy lecsúsztunk.De a nemvárt előtti napon nagyon halovány pozitív,másnap meg vörös lett a teszt.ALig akartam elhinni.De nem sokáig örülhettünk sajnos.
Már jó lenne ha valaki álmatlan éjszakákat okozna....
Kedves 10.36-os :)
én árp.5-re nemvárom.
Hát ha nem volt + teszted,akkor lehet ebben a hónapban kimaradt a peteérés.Nekem a vetélés után 2 hónapig nem volt + ovu tesztem.
De talán most sikerült.
Mindenesetre szorítok nektek is,hogy minél előbb sikerüljön.
Mi volt a gond nálatok,hogy elvetéltél(persze ha nem vagyok túl indiszkrét).
Nálam a kötelező vizsgálaton nem volt szívhang.7 hetes voltam.
11:29-es vagyok. Tegnapelott teszteltem de negativ. :( Mensim viszont meg nem jott meg. Azt hiszem szombaton vagy vasarnap tesztelek megegyet ha addig nem jon meg. Remelem nallad pozitvi lesz!!!
A vetelesemnek nem tudjak az okat. Meg utrahangon nem voltam mert pont azon a heten keszultem igy nem tudom, hogy egyaltalan volt-e elo magzatom. Munkaban voltam amikor elkezdtem gorcsolgetni es barnazgatni. Gyorsan mentunk a korhazba es ott mondtak, hogy sajnos mer urul kifele. Mivel szepen kitisztultam nem kellett muvileg befejezni. Ra ket hetre volt egy kontrol es akkor mondta a doki, hogy egy mensit varjunk meg aztan lehet probalkozni. Hat nagyon varujuk mar a babat ugyhogy jo lenne ha osszejonne. Egyelore semmi tunetem nincs, a mindjart megjon erzesem is elmult tegnap. Fogalmam sincs mi lehet. Majd vasarnap kiderul! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!