Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha valaki sokat görcsöl a...

Ha valaki sokat görcsöl a terherbeesésen, akkor tényleg kevésbé esik teherbe?

Figyelt kérdés
Én már nem tudok mással foglalkozni, és nem sikerül, bármit is teszek:(
2008. febr. 24. 14:09
 1/10 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg és ne görcsöljj rajta, én is szinte csak ezzel foglalkozom és tervezgetem a baba jövőjét stb...

Ne görcsöljj rajta.

2008. febr. 24. 14:10
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem tudok megnyugodni:( Mondjuk ma biztos extrán kiborultam, mert megint megjött. Megint nem sikerült... Ti mióta próbálkoztok?
2008. febr. 24. 14:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Na most jól figyelj!+ év az életemből azzal telt,hogy nagyon akartam a babát,még a szeretkezés alatt is csak az járt a fejembe,hogy hátha most,hátha most!Sosem sikerült!" év következett ezután,amikor meddőségi centrumba is jártunk,a görcsös akarat megmaradt,nem tudtam másra gondolni!Nem sikerült!2006 januárban még voltunk a meddőségi centrumba,nem sikerült!Februárba már nem mentem vissza,mert úgy gondoltam,nekem nem lehet babám,és letettem róla,beletemetkeztem a munkámba.Március 11-én még megjött,de már nem érdekelt!Azután már nem jött meg,és azt hittem,valami bajom van,mert annyira nem foglalkoztam már a terhességgel,hogy erre nem is gondoltam.És láss csodát 2006 december 19-én gyönyörű kisfiút hoztam a világra 3700 grammal,és 54 centivel,aki minden beavatkozás nélkül jött ide az életünkbe azután,hogy a lelkem megnyugodott,és nem görcsöltem a teherbeesésen!Tehát tudom,könnyű mondani,de próbálj meg mással foglalkozni,és akkor beköszönt a babó!Sok sikert kívánok!!!
2008. febr. 24. 14:18
 4/10 anonim ***** válasza:
Véltlenül megnyomtam a számoknál a nagybetűs gombot.Az első szám 3 év,a következő 2 év.Bocs,tehát 5 évet próbálkoztunk!Az előző hozzászóló vagyok.
2008. febr. 24. 14:20
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is olyan voltam mint te, és bárki bármit mondott,nem érdekelt, nem tudtam másra gondolni. A párommal állandóan csak számoltunk, meg számoltunk, amikor kellett együtt voltunk, de már nem volt az igazi... Megromlott a kapcsolatunk, állandóan veszekedtünk. Úgy gondoltam, hogy nem próbálkozom tovább. Feladtam. Rá 2 hónapra vakított a 2 csík. Most 23 hetes vagyok és már bánom, hogy nem kedtem el hamarabb gondolkodni! A barátnőmék is így jártak, ők már lombikra mentek volna és előtte való hónapban lett terhes. A baba csak akkor fog leszületni, amikor ő akar. Te ezt nem tudod siettetni. Lehet, hogy csak év végén. Gondolj erre. Nagyon szorítok nektek és nyugi!
2008. febr. 24. 15:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

szia! Átérzem a helyzeted. Én is nagyon rágörcsöltem az elején a teherbeesésre. Szegény férjemet akkor is szeretkezésre birtam amikor Ő fáradt volt. Utólag belegondolva szörnyen viselkedtem. Aztán egy napon azt mondtam magamnak engedem, hogy a kisbaba akkor jöjjön amikor Ő akar. Rá két hónapra pozitiv lett a tesztem.

Szóval neked kell megtenned az első lépéseket, próbáld meg elengedni ezt a görcsös akarást. Most már talán jön a jó idő, sétálj sokat, csináljatok közös programot a pároddal és csak szeressétek egymást. Hidd el sikerülni fog. Lehet, hogy első hallásra nehéz elfogadni a tanácsainkat, de amikor eljutsz arra a pontra amiről irtam meg fogsz érteni. Sok türelmet kivánok!

2008. febr. 24. 15:42
 7/10 anonim ***** válasza:
Mi 11 éve akartunk kistesót a fiamnak.Ha 3-5 év után terhes lettem 5 hetes korban elvetéltem.3 éve nem vették észre,hogy méhen kívüli vagyok kb.15 hetes volt mikor kiderült,a jobb oldali petevezetékem kivették. Akkor megfogadtam,hogy engem többet nőgyógyász nem lát! Erre tavaly szeptemberben nem jött meg az orvosnál derült ki, hogy terhes vagyok, amire nem is mertem gondolni. Üröm, az öröben, hogy kezdődő méhnyakrákot is diagnosztizáltak. De most csak a pici a fontos! Kitartás neked!
2008. febr. 24. 15:44
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

mi 1 hónapig úgy próbálkoztunk, hogy éjjel nappal csak a babára tudtam gondolni, és semmi. A következő hónapban nem is gondoltam rá, csak akkor voltunk együtt amikor jól esett, amikor tényleg kívántuk egymást. lazulj el az együttlétek előtt, tedd hangulatossá. Nekünk javasolták a finom borocskát is előtte. Ellazít egy kicsit és nem gondolsz arra, hogy na most talán....

Mi ezt megfogadtuk és bejött. Szerintem te is próbáld ki :-)

Üdv és minden jót:26 hetes kismami

2008. febr. 24. 16:51
 9/10 anonim ***** válasza:
és te mennyi ideje próbálkozol?
2008. febr. 24. 20:59
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, és a biztatást:)

Két éve próbálkozunk...

2008. febr. 25. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!