Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet, hogy ilyen gyorsan...

Lehet, hogy ilyen gyorsan sikerült?

Figyelt kérdés
Egy nappal azelőtt voltunk együtt, hogy meg kellett volna jönnie. Ez volt az első alkalom, hogy próbálkoztunk. (Így alakult, két héttel előrehoztuk az időpontot, mert a férjem nem bírt várni) Tudom, hogy az esélye kb. 0, hogy terhes legyek, de már 5. napja késik, holott mindig napra pontos szokott lenni. Lehet, hogy mégiscsak sikerült a baba? És ha igen, akkor vajon hogy fogja számolni az orvos a baba korát? Hiszen mikor a számítás szerint mondjuk 2 hónapos lenne, akkor a valóságban csak 1, nem? Vagy ilyenkor másként számítják?
2011. jún. 22. 19:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Minek teszteljen? Semmi értelme, negatív lenne!

Várj még 1-2 hetet, utána tesztelt.

2011. jún. 23. 08:42
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

szia!mensi előtt 2 nappal voltunk együtt a férjemmel,nem jött meg utána,de a teszt negatívat mutatott.Tehát 24.-én voltun együtt,26.án kellett volna megjönnie,1.én teszteltem,ami negatív lett.Majd 8.án teszteltem megint és az már pozi lett!!!:D

Tehát volt egy spontán peteérésem mensi előtt 2 nappal!

Viszont a teszt csak elmaradás után 2 héttel lett pozi!

Ilyenkor úgy számolják,hogy szólni kell a dikonak,hogy Te biztosan tudod a fogantatás időpontját és csinálnak 3 ultrahangot a 12.hétig .Tehát nem mensitől számolnak hanem az embrió nagyságától(ez a 12hétig kb mindenkinek megegyezik,mert egyformán fejlődnek a babák),Tehát rajta lesz a papírodon,hogy nem mensestől vagy számolva,hanem ULTRHANGTERMINUS alapján!Remélem tudtam segíteni!

2011. jún. 23. 08:43
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, végül is nem lettem terhes, csütörtökön megjött...

De nem baj, próbálkozunk tovább, majd csak sikerül. :)

2011. jún. 27. 20:58
 14/15 anonim ***** válasza:
sikerült azóta?
2012. jún. 4. 13:05
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem. :(
2012. jún. 4. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!