Rosszul sikerült a hajfestésem, mit tegyek hogy gyorsan kopjon a színéből?
Figyelt kérdés
2011. márc. 17. 16:13
1/7 anonim válasza:
Nem tudod átfestetni? Azt mondják a mentolos samponok koptatják, de, hogy igaz-e?! Nem tudom.
2/7 A kérdező kommentje:
nemakarom mert állítólag nagyon roncsolja. kb mint a hidrogénezés. és így is nagyon vékony szálú a hajam
2011. márc. 17. 17:12
3/7 anonim válasza:
Milyen színűre festetted? nem lehet annyira rossz ha pedig igen barátkozz meg vele szerintem nem csinálj vele különösebben semmit mert csak rosszba lesz!
4/7 anonim válasza:
utolsó vagyok
Lehet h csak szerinted olyan rossz :)
5/7 A kérdező kommentje:
kb 10cm-s sávba szőke azalatt meg nagyonsötétszőke. inkább barna. elég gáz :S nem tudom mi lett vele. máskor is volt h barnára szőkét festettettem világosítás céljából. nem tudom miért ilyen lett a végeredmény :| de katasztrofális
2011. márc. 17. 19:15
6/7 anonim válasza:
A korpásodás elleni samponok nagyon szívják a színét. Főleg az olcsóbbak, mint pl. az Aldis, vagy a Lidl-ös saját márkás.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget :) igyekszem kipróbálni őket. remélem használ
2011. márc. 17. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!