A pozitív teszt után mikor kell elsőnek dokihoz menni? Ha kb hány hetes vagyok?
Figyelt kérdés
Még csak várom, hogy tesztelhessek, remélem két csíkos lesz.
Valaki azt mondja, hogy 5-6 hetesen, valaki pedig, hogy ráér 10-11 hetesen is,hogy nincs semmi baj ha később megyek majd.
2009. márc. 24. 16:06
1/5 anonim válasza:
Én a kisfiamnál 8 hetesen mentem el. Addigra már volt szívhang is! Elsírtam magam és a férjem is elérzékenyült, mikor meghallottuk a manónkat odabent!:)
Egy jó tanács! Vizsgálat előtt ne pisilj!(mármint mikor a kórházban vagy) Mert a nagy hólyagról visszaverődő sugarak mutatják meg a manót!:)
Egy 8 és fél hónapos kispasas anyukája
2/5 anonim válasza:
Amikor szeretnél menni.5-6 hetesen csak a petezsákot látja,nam tud mondani semmi különlegeset.7-8 hetesen már van a babának szivhangja.Akkor már többet tud mondani a doki.A dolog rád van bizva!Sok szerencsét!
3/5 anonim válasza:
én a középútat javaslom: 7-8 hetesen menj, akkor már látsz szívhangot, és minden látszik (szikhólyag, kéz és láb kezdemény). a túl késői vizit azért nem jó, mert ha esetleg rosszul számoltál már lemaradhatsz bizonyos vizsgálatokról.
4/5 anonim válasza:
Nekem azt mondta a doki, hogy a nem várt kimaradása után két héttel menjek, akkor már van szivhang is.
5/5 anonim válasza:
Azt mondják 6 hetesen már érdemes elmenni, van már szívhang, de akkor még teljesen egyforma a méret és biztosra megmondják hány hetes, ami később változhat. Maximum, ha nem lát semmit, visszarendel későbbre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!