Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi az a papir amivel ki lehet...

Mi az a papir amivel ki lehet mutatni a terhességet?

Figyelt kérdés
Asszem vmi ph papir mi az elve elöre is köszzike mindenkinek
2009. márc. 24. 16:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
én csak terhességi tesztcsíkról tudok, ami a hcg-t kimutatja, a terhesség során meg lakmusz papírral vizsgálnak, hogy folyásod van, vagy magzatvíz. én csak ezekről tudok....
2009. márc. 24. 16:07
 2/3 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem, a tesztre gondolsz.

500-2000 ft-ig kapható drogériákban, patikákban, hipermarketekben.

A kimaradt mensi után 1-2 héttel már mindegyik megbízható eredményt ad. Előbb nem, akkor sem ha mást írnak rá!!

Van pisit-csepegtetős és van tesztcsík, ahol a pisibe kell mártani. 5 percen belül eredményt ad, de akár már pár másodpercen belül is.

Érdemes, a hazsnálati utasítással ellentétben, reggeli első pisiből csinálni, mert abban választódik ki a legtöbb hcg hormon, ami a terhesség tényét igazolja.

2009. márc. 24. 16:18
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

2. vagyok.

A ph papír a magzatvíz szivárgás megviszlatására szolgál, azzal a hcg-t nem tudod kimutatni!

2009. márc. 24. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!