Február 13-án nem kéne a mensimnek megjönnie. Ha terhes vagyok, már aznap a reggeli első vizeletből ki lehet mutatni a terhességet, vagy ha már előtte 1-2 nappal csinálok tesztet, akkor is?
Figyelt kérdés
2008. febr. 5. 12:56
1/4 anonim válasza:
nem biztos, hogy már aznap kimutatja. Sokmindentől függ. Viszont itt van akinek már előtte is kimutatta.
tesztelj inkább a kimaradt mensi után egy héttel az már a tuti.
2/4 anonim válasza:
Nekem előtte is kimutatta, de nem vagyunk egyformák, ha nem akarsz feleslegesen tesztelni, várj mensi idő után egy hetet.Sok sikert!
3/4 anonim válasza:
Szia! Az első terhességemnél már az elmaradt mensi napján kimutatta a teszt a terhességet. A másodiknál csak a 31.napon /általában 26 napos a ciklusom/ Szóval bármi lehet. Szerintem a mensi megjövetele előtt fölösleges tesztet csinálnod. Légy türelemmel! Egy nő aki anya szeretne lenni gyakorolnia kell ezt a tulajdonságot hogy türelmes.
4/4 anonim válasza:
Szia!Csati az előttem szólókhoz,végre kezdem azt látni,hogy más is hasonlóan gondolkodik,mint én.Csinálhatsz,a te pénztárcád csökken tőle, már előtte is tesztet,de én is megvárnám a mensit követő 7.napot.Mindig ezt írom mindenkinek.So sikert.Egy öreg róka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!