Ki hogy áll a nem várttal? Tünetek? 27-28 körül nem
várjuk.
Első válaszoló vagyok! Tegnap virslit főztem a fiamnak, amit mellesleg én is imádok,de a hányingerrel küszködtem közben! A férjem etette meg vele, mert nem bírtam a szagát sem.
Előtte a páromnak lázanyát csináltam, már akkor is kezdtem rosszul lenni...
2009. márc. 24. 16:45
sziasztok! én a 2. vagyok!
ha esetleg sikerülne akkor ez a harmadik terhességem lenne és nagyon remélem meg is maradna ugyanis nekem 2007-be volt egy elhalt terhességem 6 hetesen, akkor volt egy abortuszom, aztán tavaly decemberben meg egy méhenkívűlim :( ott sajnos majdnem én is oda lettem, de az utolsó pillanatban bekerültem a kórházba! elvesztettem a bal oldali petevezetékemet, 2 L vért szívtak le a hasamból! perceken múlt minden..... akkor már 8 hetes voltam! és most nem tudom merjek -e bizakodni 3 hónap után, nem érzem jól magam az biztos, meg a fáradság rossz közérzet mell feszülgetés megvan, de még nem görcsölök, pedig ilyenkor már szoktam!
2009. márc. 24. 16:50
16: 18-as válaszoló vagyok. Direkt nem szedtem be antibiotikumot, de remélem azért nem most leszek terhes, hisz barátnőm is azért vetélt el, mert influenzás volt terhessége elején:(
Szóval nektek szurkolok, de magamnak most azért, hogy inkább jöjjön a menzesz.
2009. márc. 24. 18:27
Én mindenit nagyon irigylek, én 26-27-re nem várom, de tuti megjön. Picit fáj a hasm, hisztis-sírós vgyok és megy le a hőm. Ráadásul ez volt az első clostis hónapom és nem tudom, hogy kapok-e következő hónapba vagy megvárjuk hátha lesz magától peteérés. Úgyhogy nagyon el vagyok kenődve. Mindenkinek pozitív tesztet!
2009. márc. 24. 18:34
15/20 A kérdező kommentje:
elsö válaszolo :-) te akkor nagyon boldog lehetsz mert már van egy kincsed :-) és máris a második talán?na igy kell ezt csinálni :-) pozitiiiiv példa ,akkor szoritok
16/20 A kérdező kommentje:
a 3.válaszoló,akkor minden esélyed megvan ráá hogy babóca legyen belölle és mióta is próbálkoztok?neked is szoritok természetesen :-)))
én 26-27-re nem várom.de nincs semmi extra tünetem.vagy csak nem vettem észre.tegnap volt egy kis vérzésem.kis csík a wc papíron.de én már nem is reménykedem:-(
2009. márc. 24. 21:55
18/20 A kérdező kommentje:
csajok !!!nem szabad elkenödni mert egyszer mindennek eljön az ideje!én hiszek a pozitiv gondolkozásban és abban ha várjátok azt a babát jönni fog!csak kéreti magát :-) ne gondoljatok annyit rá :-)bár én is arra gondolok na de hátha! egyébként ti hány évesek vagytok???vonatkozik a kérdésem azokra akik köztünk van :-) én 24 :-)
Szia!Én az első oldal 3.dik válaszolója vagyok!Lassan két éve szeretnénk és most voltunk párommal orvosnál miután nálam az elsődleges vizsgálatokból nem derült ki,hogy baj lenne velem!Nála kis sperma aktivitási probléma van a miértre folynak még a vizsgálatok!Az orvosom írt fel nekem köv.ciklustól clostit és bromocriptynt és ha nem lesz eredmény átjárhatósági azután inszem!Remélem most sikerült tenni az előttünk álló hercehurca elkerülése érdekében és a köv.ciklus tizedik napi uh-ra már babanézőbe megyek!!!!Amúgy én 29 vagyok és soha nem gondoltam volna,hogy orvosi segítségre lesz majd szükség a babáért!Remélem nem is kell!Most éjszakásban dolgoztam és nehezen bírtam reggelig mert folyamatosan émelyegtem+jópárszor megszédültem és folyásom még mindíg nagyon sok!Van két tesztem de nem merem még megcsinálni pedig nehéz ellenállni de várok 29-ig!!!Többiek azóta változás???
2009. márc. 25. 07:40
20/20 A kérdező kommentje:
nagyon szoritok neked hogy tényleg sikerüljön.nem is tudom hogy mit mondjak,de mindenképp kitartást!majd irj mindenképp mi lett,bár a rosszulléted akár már utalhat ..... :-) legyen igy!minden jót
Kapcsolódó kérdések: