Ki hogy áll a nem várttal? Tünetek? 27-28 körül nem
várjuk.
Én is 27-28-ra nem várom. Tüneteim: szédülés, párom szerint sírós lettem, mint az első gyermekünknél... Hétvégén (vasárnap) fájt a méhem és kisugárzott a derekamba. Kissé fáradtabbnak érzem magam, nehezen megy a reggeli kelés. Máskor 7:30-kor kipattantam az ágyból, most fél kilenckor kelek, mikor a kisfiam, agyonverve érzem magam...És ilyenkor persze kapkodhatok, hogy mindent elintézzek, megcsináljam a reggelit/ teát manómnak...(jah, nem órára ébredek)
Neked milyen tüneteid vannak? Bíztatnál te is engem?
2009. márc. 24. 16:05
szia!
én 26-27-re nem várom de tegnap óta ramatyul vagyok! ma reggeli tesztem negatív!(27.nap) tegnap volt has fájdogálás de nem görcsöltem! ma már a hasam sem fáj inkább csak émelygek és rossz a közérzetem! én tegnap és tegnap elött nyilalásokat éreztem a hüvelyembe de azt sem érzem már! melleim érzékenyek! nem tudom mi lesz a vége...
2009. márc. 24. 16:06
3/20 A kérdező kommentje:
elsö válaszolónak :-),hát tényleg bizakodhatsz mert hát az álmosság,fáradékonyság is tünete a babának,meg a leirtjaid alapján is biztató!nekem ma kezdett el mensi fájásom lenni enyhén de érzem és a mellem is eléggé fáj!de nem merem beleélni magam,mert tul szép lenne hogy hosszu ideje nem bujtunk össze a párommal és máris ......de azért bizom benne !remélem neked is,és szoritok!háény éves a kisfiad?
4/20 A kérdező kommentje:
2.válaszolo :-),nektek elsö baba?és miota probálkoztok?nem kell rögtön a teszthez kapni,hidd el az rosszabb mert ilyenkor még tuti neg lessz és elmegy mindentöl a kedved!lessz ot pozitiv teszt igy kell hozzá álni mindenkinek!amikor mi eldötöttük h nem védekezünk nagyon gyorsan megfogant 2 honap sem kellett és nem görcsöltem a párom figyelmét fel sem hivtam .....!szoritok
Én 28-29-re nem várom!15-én volt a tüszőrepedésem mert nagyon begörcsöltem és 16-án a nőgyógyász is megerősítette!Szombat délután szintén egy erős fájdalom kb.10 percig a hasam alján és utána hirtelen hő ugrás majd hajnal háromig hányingerrel küszködés!Tegnap és ma szintén rossz közérzet(most is)és olyan erős szagtalan fehér folyás,hogy azt hittem bepisiltem!Melleim fájogatnak de azt nem veszem hozzá mert mensi előtt amúgy is szoktak!Már alig bírok magammal de a tesztel még várok nem akarok túl korán csalódni!2 csíkot mindenkinek!!!!!
2009. márc. 24. 16:17
Sziasztok, Én 29-re várom, de állandóan aludnék. Igaz közben lett egy kis influenzám, úghoyg most nem tudom mi is a helyzet és mi az igazi oka a totál fáradtságnak. Ami gyanakvásra ad okot, hogy már elkezdődött a baloldali alhasi fájdalom is. Szerintetek ez "AZ"?:)
2009. márc. 24. 16:18
7/20 A kérdező kommentje:
szio kedves 3.válaszoló,valóban ennyire lehetne érezni a tüszörepedést?a fehér folyás az a terhesség kezdeti velejárója!nekem a mellem fáj ,egyik nap nagyon erös étel szagot éreztem ami zavart!a hasszurkám pl elmult!irj majd mindenképp és ti is csajok kinek mi lett!minden jót
8/20 A kérdező kommentje:
tudjátok én arra jöttem rá hogy bab tervezés elött min 3 hónappal megkell figyelni a testünk mit mikor miért -re gondolok azért hogy ilyenkor tudjuk hová tenni az itt ott szurkát :-)!jujj az influenza nem jo :-( mit szedsz ráá??én ilyenkor sok citromot eszem mert az segit!és nem károm ha van babóka sem!és neked egyéb tüneted?
Harmadik vagyok!Én sem hittem először de annyira be görcsölt a bal oldali petefészkemnél alig bírtam kiegyenesedni!Orvos mondta másnap uh után,hogy az lehetett mert még látja a tüsző darabját és az időzítés +az uh kép kb.egyezik!Előszőr nekem is inkább bélgörcsnek tűnt dehát ki tudja!remélem mindenki boldogan nézi a tesztet pár nap múlva addig meg kitartás!!!
2009. márc. 24. 16:35
Kérdező! Első válaszoló vagyok, a kisfiam 8 és fél hónapos!:):):)
2009. márc. 24. 16:42
Kapcsolódó kérdések: