Ezt mostnem értem! Mára nem várom, egyelőre nem is jött, halvány+tesztem van, de a hőm akkor miért esett le?
Figyelt kérdés
Pontosan 28 naposak a ciklusaim és mindig reggel az első vécézésnél indul meg.Egyenlőre semmi.Múlt héten végig 37 volt a hőm,szombaton 37,2,majd36,9 és tegnap is 36,9 ma 36,7.Akkor most megakar jönni?2009. márc. 24. 10:24
1/6 anonim válasza:
Hát ez tényleg furi. Ne legyen igazam, de lehet hogy elindult valami ezért a halvány vonal, de ha nem tapadt meg rendesen akkor meg fog jönni ezért a hőcsökkenés. De tényleg ne legyen igazam! Hátha holnap vissza feugrik!
3/6 anonim válasza:
Hát sajnos ez elég menszigyanú, mert folyamatosan esik a hő, lehet, hogy csak a drukk és a stressz miatt késik, de valószínű menszi lesz. Bár láttunk már olyat, hogy véreztek baba esetén is, így nagyon szorítok Nektek, hogy ugorjon még fel a hő és minden ok legyen!
A halvány + pedig lehet attól, hogy valami már beágyazódott. Nagyon szorítunk!
4/6 anonim válasza:
Szia!Nekem ugyan ez volt múlt hónapban,és sajnos megjött.
5/6 anonim válasza:
szia
én is pontosan ebben a helyzetben, vagy legalábbis nagyon hasonló helyzetben vagyok.Mára nem várom, de tesztelni nem mertem.Nekem is leesett a hőm 3 tizedet ma reggelre.De még nem jött meg.Nem tudom mit gondoljak meg fog jönni????
6/6 anonim válasza:
Lányok, millió görbe van a babatervezők honlapján..., simán visszaeshet, aztán megint fel. Nyugalom!!! Az most a legfontosabb! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!