Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Március 8-án voltam együtt a...

Március 8-án voltam együtt a párommal, mikor mutathatja ki a teszt a terhességet?

Figyelt kérdés
csináltam terhességi tesztet, több fajtát is, és egy fajta mutatta ki a coridex a többi semmit nem mutatott, ott is a coridexnél rozsaszin csik helyett vöröses narancssárga csik volt!
2009. márc. 24. 09:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem a egy együttlét utáni 12.napon mutatta ki. Clearbluet és egy másik HCG-line nevű tesztet is használtam.
2009. márc. 24. 09:54
 2/6 anonim ***** válasza:
A vélt fogamzástól számított kb. 2 héten belül mutathat először valamit a teszt. Az általad írt márkájú tesztet nem ismerem, de elméletileg pozitív esetben olyannak kellene lennie mint amilyennek a használati útmutatóban le van írva. Nem tudom, hol állsz a ciklusban, de én a következő teszteléssel várnék jó pár napot.
2009. márc. 24. 09:58
 3/6 A kérdező kommentje:

köszönöma választ!

nekem az volt a gondom hogy egy teszt kimutatta csak nem tudom eldönteni az az e vagy sem?Hogy lehet két csik ugy hogy az nem terhesség?

2009. márc. 24. 09:58
 4/6 A kérdező kommentje:

coraxot használtam azon volt a két csik, de az egyik vöröses volt a másik sötét rozsaszin!

Ki az ki coraxot használt?

2009. márc. 24. 10:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Én corax-al teszteltem! Ha mind a 2 csík jól látszik, akkor bizony terhes vagy. Lehet azért látod más színárnyalatúnak a csíkot, mert valamivel halványabb egyik a másiktól nem?
2009. márc. 24. 11:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Én amit láttam az a teszt csik rózsaszin volt sőtét rózsaszin, a másik csik meg vékonyabb és narancs sárgás, és igy nem tudom eldönteni mi van most:-(Mert ma teszteltem one steppal az semmit nem mutatott....
2009. márc. 24. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!