Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan anyuka vagy...

Van itt olyan anyuka vagy kismama akinek rögtön összejött a baba?

Figyelt kérdés
mi 4éve própálkozunk,már mindent kiprobáltunk amit lehet,de még se jön össze a kicsi pedig annyira akarom.Csak kiváncsi vagyok,hogy akinek rögtön összejött a baba milyen volt,milyen érzés... :(
2011. jún. 19. 23:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Gondolom az LH teszten már túl vagytok. Nekünk a második azonnal összejött azzal. Az első 9 hónap alatt, akkor nem teszteltünk csak próbálkoztunk.
2011. jún. 20. 09:10
 12/22 anonim ***** válasza:

Utsó vagyok.

Ja, és nagyon nagyon meglepődtem! Igazából el sem akartam hinni, csináltam vagy 3 tesztet mire elfogadtam, hogy ez most komoly! Nem gondoltam, hogy egyből összejön főleg a 9 hónap próbálkozás után. Még most is hihetetlen (bár még csak 9hetes vagyok).

2011. jún. 20. 09:12
 13/22 anonim ***** válasza:

Úgy alakult,hogy pár hónapig nem tudtunk együtt lenni.

Aztán amikor újra,akkor nem is védekeztünk,hiszen gondoltuk jöhet a kistesó,és előbb utóbb majd sikerült.

Az első együttlétünk a sok kimaradás után az EGYETLEN volt abban a ciklusban. Pont ovuláció előtt 2 nappal történt,még mosolyogtunk is,hogy bár nem túl valószínű hogy elsőre összejön,de mókás lenne,ha mégis.

10 hetes várandós vagyok.

Jókor voltunk együtt.

És úgy tűnik nagyon akart már jönni.

Igazából úgy számítottam,hogy ha az első babánkhoz hasonlóan sikerül,akkor 3 hónap alatt kb sikerülhet, de nem kellett annyit várni.

4 év elképesztően sok idő.

Nem néztem meg a válaszokat,lehet hogy már te is írtál azóta,de gondolom a 4 év alatt már tényleg sok-sok mindent próbáltatok.

Még annyit mondok,hogy az első babám úgy sikerült,hogy azt mondtam,már nem is akarok odafigyelni a baba témára,és elutaztunk a párommal. Csak szerettük egymást és élveztük a szép környezetet. Sikerült.

Sok sikert kívánok neked a jövőre nézve!

2011. jún. 20. 12:54
 14/22 anonim ***** válasza:

Nekünk is elsőre összejött. Konkrétan 1 hónapja voltunk együtt a párommal, de tudtuk hogy egymást akarjuk, elég sok tapasztalat volt a hátunk mögött és 30 évesek vagyunk mindketten. És megbeszéltük, hogy nem védekezünk. Igazából én azt hittem, hogy legalább fél év, mire teherbe esek, de most voltunk 1 évesek, a pici lányunk pedig 2 hónapos

:-DDD

Nekem pont zűrök voltak a munkahelyemen, úgyhogy nem is gondoltam, hogy terhes vagyok, azt hittem azért marad ki a havim, mert stresszelek sokat. Azért teszteltem egyet, mert hányingerem is volt. Nagyon meglepett, hogy pozitív lett! Mindketten nagyon boldogok voltunk.

Kívánom, hogy nektek is összejöjjön mihamarább, gondolom dokinál már voltál.

2011. jún. 20. 13:34
 15/22 A kérdező kommentje:
Voltunk kivizsgáláson,a barátom spermakivizsgáláson is volt,engem meg 3 orvos is megvizsgált,de mindkettőnknél rendben találtak mindent...1éve azt javasolták,hogy már negondoljak a babára,kirándulgassunk,szeressük egymást..én mégis minden együttlétünk előtt rágondolok a babára,hogy mennyire várom már és jöhetne...lehet már pszihés beteg vagyok,mert tényleg görcsössen akarom.így a legrosszabb, hogy mind a kettőnk egészséges állítólag,és még se jön a kicsi...ha tudnám az okokat hogy miért nem sikerül lehet bele nyugodnák.Sok ismerősöm meg úgy megy elvetetni a magzatot mintha mindennapos ügy volna,engem meg csak a gyűlölet fog el irántuk :(
2011. jún. 20. 13:41
 16/22 A kérdező kommentje:
Amúgy tiszta szívemből irom,hogy nagyon örülök,hogy ennyi anyukánál sikerült a baba....szerencséssek vagytok nagyon...
2011. jún. 20. 13:43
 17/22 anonim ***** válasza:
Az első összejött abban a hónapban, amikor eldöntöttük, hogy jöhet a baba. A másodikat nagyon-nagyon akartuk. Biztos voltam benne, hogy első hónapban sikerül...semmi. 1 év után elmentünk kivizsgálásra, apa rendben volt, velem közölték, hogy segítség nélkül soha nem lesz gyerekem (PCO). Kaptam Clostyt, megnyugodtam, hogy ez a hónap már elúszik és következőben majd gyógyszerrel sikerül. Aztán nem kezdtem el szedni, mert nem jött meg...abban a hónapban összejött. Csak biztatásnak írtam, lehet van abban valami igazság, hogy akkor jön össze, mikor az ember nem számít rá. Ráadásul már teljesen bele voltunk fáradva, PÉ előtt 3 nappal voltunk együtt egyszer és mégis...33 hetes vagyok. Fel a fejjel!!!
2011. jún. 20. 14:08
 18/22 anonim ***** válasza:

Én egy furcsa madár leszek, de gondoltam, leírom, mi történt nálunk. 12 évig nem jött össze a baba, és le is mondtunk róla nagy szomorúan, mondván, ide nem akar jönni, nyilván van oka. Aztán egy reggel elég rosszul voltam, mikor a kávé illata megcsapott, és hát + volt a teszt :))

Utána pedig az első próbálkozásra jött a testvér is! :)

Hajrá, sikerülni fog, még ha feladod, akkor is!

2011. jún. 20. 14:54
 19/22 anonim ***** válasza:

Tiszta szívemből kívánom neked, hogy minél hamarabb tapasztald meg milyen az mikor valaki fejlődik benned.

Mi 2 évig védekeztünk tablettával, majd 3 évig megszakításosan és hüvelykúppal felváltva (nem a legjobb védekezési módszer de nálunk nem volt belőle gond). Majd novemberben döntöttük úgy, hogy mehet élesben, decemberben már nem jött meg, augusztusban születik a lányunk. És hátrahajló méhem van, ami sokak szerint megnehezíti a teherbeesést, másik szerint nagyobb a vetélés kockázata.

2011. jún. 20. 15:01
 20/22 anonim ***** válasza:
Már nem tudom hányadik válaszoló vagyok...szeretném javasolni, hogy ne csak nőgyógyászkoz menj el. Kellene egy endokrinológiai kivizsgálás ugyanis vannak rejtett betegségek amiről fogalmad sincs viszont a baba nem jön, a nőgyógyász meg nem küld el mert sajnos nem foglalkoznak vele. Azért tudom ezt mert a tesómnak inzulin rezisztenciája van és emiatt nem jön a baba már 4 éve. Volt mát több nőgyógyásznál, petevezeték átfúváson, a férjét is kivizsgálták stb...minden rendben, nincs egyiküknél sem semmi szervi probléma, nőgyógyászati szempontból teljesen egészséges. Igen ám de Ő nem hagyta magát elment egy endokrin orvoshoz és az első (cukorterheléses) vérvizsgálaton kiderült az inzulin probléma. Most gyógyszert szed meg diétázik mint a cukorbetegek, állítólag így már össze kéne jönnie. Semmi de semmi tünete nem volt soha és nincs is cukros a családban. Csak a baba nem jött...
2011. jún. 21. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!