Van itt olyan anyuka vagy kismama akinek rögtön összejött a baba?
Utsó vagyok.
Ja, és nagyon nagyon meglepődtem! Igazából el sem akartam hinni, csináltam vagy 3 tesztet mire elfogadtam, hogy ez most komoly! Nem gondoltam, hogy egyből összejön főleg a 9 hónap próbálkozás után. Még most is hihetetlen (bár még csak 9hetes vagyok).
Úgy alakult,hogy pár hónapig nem tudtunk együtt lenni.
Aztán amikor újra,akkor nem is védekeztünk,hiszen gondoltuk jöhet a kistesó,és előbb utóbb majd sikerült.
Az első együttlétünk a sok kimaradás után az EGYETLEN volt abban a ciklusban. Pont ovuláció előtt 2 nappal történt,még mosolyogtunk is,hogy bár nem túl valószínű hogy elsőre összejön,de mókás lenne,ha mégis.
10 hetes várandós vagyok.
Jókor voltunk együtt.
És úgy tűnik nagyon akart már jönni.
Igazából úgy számítottam,hogy ha az első babánkhoz hasonlóan sikerül,akkor 3 hónap alatt kb sikerülhet, de nem kellett annyit várni.
4 év elképesztően sok idő.
Nem néztem meg a válaszokat,lehet hogy már te is írtál azóta,de gondolom a 4 év alatt már tényleg sok-sok mindent próbáltatok.
Még annyit mondok,hogy az első babám úgy sikerült,hogy azt mondtam,már nem is akarok odafigyelni a baba témára,és elutaztunk a párommal. Csak szerettük egymást és élveztük a szép környezetet. Sikerült.
Sok sikert kívánok neked a jövőre nézve!
Nekünk is elsőre összejött. Konkrétan 1 hónapja voltunk együtt a párommal, de tudtuk hogy egymást akarjuk, elég sok tapasztalat volt a hátunk mögött és 30 évesek vagyunk mindketten. És megbeszéltük, hogy nem védekezünk. Igazából én azt hittem, hogy legalább fél év, mire teherbe esek, de most voltunk 1 évesek, a pici lányunk pedig 2 hónapos
:-DDD
Nekem pont zűrök voltak a munkahelyemen, úgyhogy nem is gondoltam, hogy terhes vagyok, azt hittem azért marad ki a havim, mert stresszelek sokat. Azért teszteltem egyet, mert hányingerem is volt. Nagyon meglepett, hogy pozitív lett! Mindketten nagyon boldogok voltunk.
Kívánom, hogy nektek is összejöjjön mihamarább, gondolom dokinál már voltál.
Én egy furcsa madár leszek, de gondoltam, leírom, mi történt nálunk. 12 évig nem jött össze a baba, és le is mondtunk róla nagy szomorúan, mondván, ide nem akar jönni, nyilván van oka. Aztán egy reggel elég rosszul voltam, mikor a kávé illata megcsapott, és hát + volt a teszt :))
Utána pedig az első próbálkozásra jött a testvér is! :)
Hajrá, sikerülni fog, még ha feladod, akkor is!
Tiszta szívemből kívánom neked, hogy minél hamarabb tapasztald meg milyen az mikor valaki fejlődik benned.
Mi 2 évig védekeztünk tablettával, majd 3 évig megszakításosan és hüvelykúppal felváltva (nem a legjobb védekezési módszer de nálunk nem volt belőle gond). Majd novemberben döntöttük úgy, hogy mehet élesben, decemberben már nem jött meg, augusztusban születik a lányunk. És hátrahajló méhem van, ami sokak szerint megnehezíti a teherbeesést, másik szerint nagyobb a vetélés kockázata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!