Mi lehet velem, miért vannak fura tüneteim?
Figyelt kérdés
Jan.11én volt egy 2 napig tartó piros vérzésem, majd egy 2 napig tartó barna vérzésem. P.éréses időszakban együtt voltam a párommal. így a február 13.-ai mensit nem vártam, de előtte 1 nappal 12én megint volt egy 2 napos piros vérzésem, és 2 napig tartó barna vérzésem. Betudtam a következő mensimnek. de elég sok tünetem maradt még meg. a cicim nagyon fáj, szinte egész nap, már több mint 1 hete, Pár napja fehér folyásom is van. Hétfőn 19-én a tesztem negítv volt. De cicim még mindig féj, csomó nincs benne, Érzékeny. Ha baba lenne már, jan 11től számítva 5 hetes lennék. Most mi lehet ez?? Csináljak még tesztet? Mert csomó mindent olvastam már itt a neten, hogy vki mér 10 hetes volt, dea teszt hihetetlenül de nem mutatott pl pozítivat. Mi legyen? Folyton édességet kívánok, olyan fáradt vok sokszor.2008. febr. 22. 18:45
1/4 A kérdező kommentje:
Bocsi a sok hibáért, de ideges vok egy picit! :) Fáj a fejem is, kicsit néha szédülgetek is.
2008. febr. 22. 18:47
2/4 anonim válasza:
Próbálj egy új tesztet csinálni, majd menj el orvoshoz.
3/4 anonim válasza:
Szerintem ha rám hallgatsz elmész dokihoz,ő biztosat mondd és ha nem baba hanem egyéb azt egy negatív tesztből úgysem tudod meg, viszont ha megvizsgál tetől talpig akkor megtudod mi van és ha szerinte is baba akkor már lehet hogy nem is kell a teszt!!:))
Én ugyanígy voltam szerencsére nincs baba mert én még nem szeretném , de amíg nem mentem el csináltam vagy 10 tesztet feleslegesen és sokat idegeskedtem!!
Szerintem menj el dokihoz és megnyugszol, és ha baba akkor az ő egészsége is fontos nem csak a tiéd!!!!
4/4 anonim válasza:
Én is csak azt tudom javasolni, mint az első hozzászóló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!