Mit szóltok ehhez a görbéhez?
Figyelt kérdés
2011. jún. 18. 10:00
12/15 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy érdeklődsz. Már tegnapelőtt teszteltem, de neg. lett. Azóta sincs mensi, hőm magasam, ciciim egyre többször feszülnek, olyan tejbelövellősen érzem őket. Flhívtam a dokimat, szerdán kell mennem hozzá. Ő is azt mondta, hogy látott már sokáig neg. teszt után babát, meg férfinek is poz. terhességi tesztet. Szóval a testózt nem bizonyít semmit. Hát meglátjuk. Szerdán irok!!!
2011. jún. 20. 19:27
13/15 anonim 

válasza:

na mi volt ma?? írj már légyszi.
14/15 A kérdező kommentje:
Szia! Egy órára megyek, utána tudok írni, hogy mi volt.De a hőm azóta is ugyanúgy magasam , ma reggel is 37, mensinek jele sincs. Tesztet nem ismételtem, ma minden kiderül. Majd írok mindképpen, ha hazajöttem.
2011. jún. 22. 10:58
15/15 A kérdező kommentje:
Szia! Hát sokkal nem lettem okosabb, megvizsgálat, azt mondta, hogy a méhem nem nagyobb ( de szerintem ilyenkor még nem is kéne annak lennie) és hogy ismételjek tesztet jövő hét elején és utána menjek vissza. Most akkor szerinted, gondolhatod hogy mennyire nyugodt lettem. :(
2011. jún. 22. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!