Ilyen vacak görbéhez mit szóltok?
Figyelt kérdés
-- Minden hónapban 17-én van ovum, és pontosan 31. napon szokott megjönni. Az alaphőm 36,5, ezt több havi napi mérés bizonyítja, ezért mostmár nem mérem minden nap. Mi lehet ebből a görbéből?
2010. nov. 17. 11:02
1/7 anonim válasza:
Ha nem esik le a hőd, kisbaba :)
De szerintem 8-9én volt ovud...
2/7 anonim válasza:
nincs ezzel baj!
sztem most is megvolt 17ciklusnapon a tüszőrepedés:))))))
3/7 anonim válasza:
Nekem egyetlen egyszer volt köztes vérzésem a peteérés környékén. Abban a hónapban, amikor terhes lettem. Nem gondolom, hogy köze lenne hozzá, de reméljük neked is szerencsét hoz! :-)))
A görbével semmi gond, peteérés a 17. nap környékén, ahogy mondtad, és voltatok is együtt, így már csak várnod kell a ciklus végéig. Szorítok neked!
4/7 anonim válasza:
Szerintem biztató a görbéd, nem is vacak! Lehet ebből még baba, nem elkeseredni! Szorítok neked!
5/7 A kérdező kommentje:
Nekem sem volt soha vércsepp ovukor, most pedig délután a mosdóban vettem észre egy vérfoltot a bugyimon. De csak annyi volt és semmi több!
2010. nov. 17. 16:14
6/7 anonim válasza:
Utolsó előtti vagyok. Mi van veled azóta?
7/7 A kérdező kommentje:
Sajnos, egy nappal korábban megjött, mint vártam. Nem baj, nem adom fel :)
2010. nov. 24. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!