Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit szóltok ehhez a görbéhez...

Mit szóltok ehhez a görbéhez normálisak az értékeim? Pár napja már írtam, aggódok.28 naposak a ciklusaim és ovulációs tesztet is használok. Valami nem jó?

Figyelt kérdés
[link]
2010. ápr. 13. 07:54
 1/7 anonim ***** válasza:
na haragudj, de ehhez nem lehet sok mindent szólni. ez nem görbe, hanem egy rövid egyenes szakasz, ami eddig tök normális. csak folytasd a mérést
2010. ápr. 13. 08:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Teljesen normálisak az értékek. Az a baj, hogy aggódsz. Tudom, hogy nem könnyű, hiszen babát szeretnétek, de saját tapasztalatból mondom, hogy dőlj hátra kicsit és vegyél egy nagy levegőt.

Az én ciklusaim sosem voltak jók - 15 napostól 100 napos ciklusidőm is volt - és épp ezért már nagyon hamar elkezdtem méregetni a hőmet, ovu teszteket csináltam, terhességi vitamint is szedtem,stb. Ennek ellenére "igazolhatóan" egy olyan együttlét alatt fogant meg a most hét hónapos fiam, amikor az adataim szerint esély se lett volna rá!

Szóval vannak még csodák.

Nem tudom milyen régen próbálkoztok, de próbálj meg ne görcsölni ezen, adj magatoknak egy kis "szabadságot" hátha a "cél nélküli" szex beválik.

Nagyon szorítok nektek.

k.

2010. ápr. 13. 08:04
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Csak azért aggódok,mert egyik nap 36,5 a másik nap 36,7 a hőm és az ovulációs teszt is negatív még mindig pedig holnap kéne ovulációmnak lenni.Kedves utolsó köszönöm a biztatást lehet,hogy igazad van.
2010. ápr. 13. 08:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én is méregetem már 3. hónapja. 16-17. napon van ovum és utána 16 napra jön meg. Szerintem is mérd tovább és ha több adatod lesz, fogod szépen látni a görbén is a változásokat. Türelem és kitartás:)
2010. ápr. 13. 09:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Már írtam neked választ,akkor én egyedül, gondolom azért kérdezed meg a következő nap, de miért nem nézed meg a példagörbéket? [link] Néhány adatból még semmit nem lehet megmondani.
2010. ápr. 13. 11:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatásokat.Megnéztem az oldalt amit az utolsó ajánlott.Amúgy most ovuteszteltem és halvány a control csíkom,eddig semmi nem látszódott rajta csak a teszt csík volt ott.Remélem erősödni fog!:)
2010. ápr. 13. 20:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Biztosan :) Szurkolok értetek :)
2010. ápr. 13. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!