Babakérdés és főnök? Ki hogy csinálná?
Hárman vagyunk egy irodában, ketten vagyunk csajok. A másik lány már 32 éves, nemrég vettek házat, nemsokára költöznek össze a párjával, de még várnak a babaprojekttel. Én 25 éves vagyok, 7 éve vagyok a párommal, együtt élünk már 6 éve. Egy hónapja próbálkozunk, nagyon szeretnénk már babát :) A főnök viszont kikötötte, hogy csak az egyikünk mehet el szülni, egyszerre ketten tutira nem. ÉS ő persze azzal számol, hogy az idősebb lány megy majd, már beszélt is vele erről, hogy tudja h már benne van a korban és hogy most összeköltöznek meg minden és hogy biztos hamarosan gyereket akarnak. Szerintetek mi lenne ha én jelenteném be majd ha összejön hogy terhes vagyok? A másik lány tudja, hogy mi próbálkozunk, a főnök nem.
Csak gondoltam ha megvárnám míg ő teherbe esik, megszül és visszajön Gyesről, az még jópár év. Ráadásul ő mondta is, hogy neki nem lesz egyszerű menet ez a baba dolog, hiszen nincs meg a mensije minden hónapban, sőt amióta nemi életet él, nem védekezik,csak megszakításosan (és mondta hogy volt pár necces helyzet és mégsem lett baba), szóval lehet neki évek kellenek még a babához is, ki tudja. Ti mit csinálnátok, hogy gondolkoznátok ebben a helyzetben?
Meg tegyük fel kivárnád, hogy az idősebb kolléganőd szüljön mi a garancia arra, hogy nem fog több babát szülni ha sikerül?
Akkor ki kellene várnod, azt a 6- évet?
Meg ha terhes leszel akkor sem mondhatja meg, hogy vetesd el. Bár az én volt főnököm amikor elmondtam neki, hogy baba lesz akkor megkérdezte tőlem, megakarom tartani? Én erre kicsit kiakadtam és határozottan mondtam neki, hogy IGEN. Ez is milyen volt már, ha el akarnám vetetni nem kötném az orrára. De meg sem fordult a fejembe, nem terveztük de ha ő úgy döntött, hogy jönni szeretne akkor mi úgy voltunk a párommal, hogy szeretettel várjuk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!