Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A lelki okok gátolhatják a...

A lelki okok gátolhatják a teherbe esést?

Figyelt kérdés
röviden leirom hogy tudjatok válaszolni.már nagyon szeretnénk babát,vagyis szeretném megtapasztalni hogy milyen szülönek lenni.én most 22vagyok,mikor édesanyámat elvesztettem 13,édesapámnál pedig 19.még nemtudtam rajta túlléoni(szerintem nemis fogok).anya nagyon hiányzik nemtudok semmit megbeszélni vele.ez a lelki fájdalom befolyásolhatja a teherbe esést?
2008. febr. 22. 16:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
valakinél igen. de ha a menzid rendesen megvan,akkor nincs mitől félned.
2008. febr. 22. 16:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

nagyon sajnálom...én nem rég vesztettem el apumat,de én már 2 9 éves vagyok...nyár végén, augban halt meg, november estem teherbe...remélem sikerülni fog neked is...de még nehezebb lesz,..sokszor eszembe jutt,h apumnak is velem kellene lennie most..

sose leszel túl rajta, vigyázz magadra!

2008. febr. 22. 16:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A lelki dolgok mindenképpen kihatnak a szervezetedre. Lehet ez egy gát, ami miatt legbelül bizonytalan vagy affelől, hogy nincs kivel megbeszélni a dolgokat, és ha terhes ill. szülő leszel, akkor nincs melletted anyukád, hogy segítsen, támogasson. Idővel ezek a sebek úgyis begyógyulnak, bár szerintem teljesen túltenni magad sosem fogod rajta. Nekem anyukám tavaly szeptemberben kapott agyvérzést, és szívinfarktust, és maradandó agykárosodást szenvedett. Sosem fogom feldolgozni, hogy már nem ugyanaz az ember mint volt. Egy gyerek szintjén van, és most már nem mi támaszkodunk rá, hanem ő ránk. Nagyon fáj, hogy sosem lesz már a régi, és talán ez még rosszabb így napról napra látni. De nagyon szeretjük, és ő is minket, és biztos vagyok benne, hogy bár a személyisége egy nagy részét elvesztette, imádni fogja az unokáját, mégha mindennnap el kell neki mondani, hogy ki is az a pici gyerek. Erősnek kell lenni, másképp nem megy. Teljesen megértelek, de hidd el, épp emiatt leszel nagyszerű szülő, és összefog jönni a baba. Érzi ő mikor lesz rá szükséged. Remélem egy kicsit sikerült lelket önteni beléd.
2008. febr. 22. 16:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia. Azt hiszem elképzelni sem tudom, hogy min mentél keresztül. Ez olyan dolog, amiről senki nem tehet, de nagyon nehéz helyzet... A lelki fájdalom ellenére szerintem lesz gyermeketek....legalábbis azt kívánom, mert szerintem segítene a lelki fájdalmadon. Biztos nem szüntetné meg (ezt soha nem lehet), de segítene...:-)
2008. febr. 22. 23:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én a nagymamámat veszitettem el amikor 23 éves voltam. Sokáig nem tudtam feldolgozni a halálát és hogy nem tudtam elbucsuzni tőle. Aztán elmentem egy kineziologushoz, aki segitett abban, hogy elfogadjam és feldolgozzam a haláleseteket. Én is nagyon szeretnék már szülö lenni, és hiszem hogy mindkettőnket sikerülni fog.
2008. febr. 23. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!