Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 31-re ki nem várja? Tünetek,...

31-re ki nem várja? Tünetek, görbék, érzések stb? Várom a tapasztalatokat.

Figyelt kérdés

Görbém:

[link]

Tüneteim: méhem néha görcsöl, a tegnapi együttlét alatt viszont nagyon görcsölt, mellem néha-néha érzéken, mellbimbóm viszket néha nagyon, tegnap este hánytam, állandóan rossz szagot érzek. Kb. ennyi. És Nektek csajok?

2009. márc. 23. 09:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én 30.-ára nem várom. A hőmet nem mérem,de figyelek a jelekre. Nekem a 16.napon volt fehéres folyásom egy napig,elvileg is akkor kellett volna lennie a peteérésnek,aznap és másnap is együtt voltunk. A 24.nap óta azaz tegnap óta fehér krémes folyásom van és a melleim is kicsit érzékenyek(néha viszketnek), hányingerem tegnap éjszaka volt,akkor nagyon és egy kicsit ma délelött is. És elkezdett görcsölgetni a hasam. Nálam ami fura és még soha nem volt,hogy az egyik szeméremajkam mintha lejjebb ment volna. Bocsi,hogy ezt így leírom,de nekem ez nagyon gyanus. Valahol mintha azt olvastam volna,hogy ez is lehet baba jele(de az is lehet,hogy más mindent beképzelek).
2009. márc. 23. 10:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! 27-29-e között nem várom. Sajnos nekem már semmi tünetem nincs a megjönös érzésen kívül. A pétől egész hónapban görcsölgetett a méhem, 1-2 napig picit nehéznek éreztem a melleimet, de nem fájtak. Volt 1-2 nap, amikor pici krémes folyásom volt. Sajnos ezek a tünetek elmúltak. Neked sok sikert kívánok!
2009. márc. 23. 12:31
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi, az semmit nem jelent, hogy nincs tüneted, attól még nyugodtan lehetsz terhes. Remélem így lesz.

Sok sikert, és + tesztet kívánok Neked.

2009. márc. 23. 12:47
 4/6 anonim ***** válasza:
En 31-re vagy 1-re nem varom. Nem vezetek gorbet es tuneteim sincsenek. A folyasomon sem tudk kiigazodni. Ket este volt keremesebb, most szarazsag van. De nem is nagyon hiszek a tunetekben mert multhonapba nagyot csalodtam. Fajtak a cicik, hanyinger is volt csak baba nem. :( Remelem, hogy ez a honap sikeres lesz mindanyiunknak. Ha majd lesz kedvetek akkor irjatok meg ide ki mit tesztelt. Pozitivat kivanok mindenkinek!!!!
2009. márc. 23. 14:03
 5/6 A kérdező kommentje:
14:05-ös nagyon aranyos vagy, Mi is minden jót és Babát kívánunk Neked. És persze mindenkinek. Akkor 31-e után visszajövünk. Ok?
2009. márc. 23. 14:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok 14:03-as. tegnapelott teszteltem de negativ. :( A mensim meg nem jott meg de nagyon az az erzesem, hogy hamarosan meg fog jonni. De ha megsem akkor szombat vagy vasarnap reggel ismet teszelek. Majd megirom az eredmenyt. Pozitiv tesztet mindenkinek!!!!
2009. ápr. 2. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!